There are no ads, please add some


Klaassen: ‘Ze zijn gewoon vervelend die arbiters’

Ajax begint volgende week met een 2-1 achterstand aan de returnwedstrijd tegen FC Kopenhagen en zal het in die wedstrijd zonder Davy Klaassen moeten doen. Klaassen had dan ook geen goed woord over voor de scheidsrechter uit Portugal die ook nog eens de 2-2 van Dolberg wist af te keuren.

‘Ik gaf die bal op Kasper en die scoort gewoon de 2-2 maar ik zie daarna dat hij het doelpunt gaat afkeuren. Daarop vroeg ik what happened en toen werd hij boos. Hij was sowieso een beetje de grote man aan het uithangen, tegen ons allemaal. Ze zijn gewoon vervelend die gasten’. Ook trainer Bosz had een mening over de scheidsrechter. ‘Dolberg gooit alles in de strijd en gaat voor de bal maar hij telde niet. In Engeland was dit niet gebeurd maar in Denemarken met een Portugese arbiter dus wel’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

42 reacties

  1. f-side64

   klopt woody ajax word op nationaal en op europees vlak wederom genaaid door de arbitrage.

   1. Charka53

    Ja maar Davy moet ook weten dat die lui niet van commentaar houden ook al had hij gelijk , dus thuis maar orde op zaken stellen.

    1. De Ajacied

     Ja alle scheidsrechters van de laatste weken zijn broertjes van Naaihuis😂

     Ff wat anders die Vilhena zal er echt niet bij zijn tegen Ajax 😂 en hopelijk pakt El Hamdi op 19-3 nog geel dan is ook hij geschorst 😂
     ❌❌❌

   2. BobbyHaarms

    Dat klopt f-side64. Maar als Ajax de eerste helft net zo had gespeeld als grote delen vd 2e helft dan had deze hele discussie misschien niet eens gevoerd hoeven worden. Nu loop je binnen 28 seconden achter de feiten aan en wordt er de 1e helft kinderlijk eenvoudig verdedigd. Hier had gewoon meer in gezeten als ze gelijk zo agressief waren begonnen.

    Ik hou m’n hart vast als Veltman er volgende week weer instaat met dat trage verdedigen van hem. In dat opzicht zag je dat Tete veel meer snelheid had, deed het prima gisteren, net als Dolberg.

    1. Litmanen

     Verdedigend misschien wel maar ook gisteren waren alles dieptepasses van Tete van verschrikkelijke kwaliteit. Hij komt voetballend echt tekort voor dit niveau. Bovendien Bobby, met onze “gewone” verdediging houden we de ballen echt goed tegen. Cijfers liegen niet.

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Elke dieptepass van Tete is er een teveel. Dat is ook niet zijn taak, niet zijn ding. Opkomen langs de zijkant is prima. Niet met de bal maar om de bal te ontvangen. Spel maken moet hij niet doen, dat moet vanuit CV gebeuren, dan kan je naar links en naar rechts. Als de vleugel verdedigers moeten opbouwen en passes geven kunnen die maar een kant op anders schieten ze de bal uit. Zo moeilijk is het toch niet om te snappen. Je hebt toch gevoetbald? Dan heb je er toch verstand van! Of was je reserve doelpaal. Jij blijft van vleugel verdedigers dingen verwachten die ze nu net niet moeten doen. Opkomen is prima maar niet, niet, niet het spel gaan opbouwen, geen spelverdeler zijn.

     2. BobbyHaarms

      De eerste taak van Tete, en dus ook Veltman, is verdedigen. Met zoveel ruimte achter je is het zeker geen overbodige luxe om snelle backs te hebben. In dat opzicht legt Veltman het gigantisch af op Tete, verdedigend idem. Het blijft tenenkrommend om te zien hoe Veltman verdedigend enorm in de problemen komt zodra je er een snelle aanvaller tegenover zet. Tevens heb ik Tete gisteren meermaals de achterlijn zien halen en werd de bal gevaarlijk voor de goal gebracht. Alles bij elkaar zit ik toch echt een stuk rustiger te kijken als Tete de plaats van Veltman inneemt. Met alle respect, maar Veltman wordt maar niet beter. Sterker, hij staat al enkele jaren stil in zijn ontwikkeling, is nooit eens langere periode écht stabiel, en maakt nog steeds dezelfde fouten als 5 jaar geleden.

     3. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Ik zeg eerlijk, ik heb niet de hele tijd mijn aandacht bij de wedstrijd gehad maar ik zag op een gegeven moment Tete diep op de helft van de tegenstander staan. Toen kreeg kopenhagen aan zijn kant de bal en gingen er vandoor. Tete nam een sprint terug, haalde de tegenstander bij en gaf hem geen kans tot aan zijn eigen achterlijn toe. Natuurlijk kan Veltman af en toe een hele mooie crosspass geven maar jogmaals, dat kan dan alleen naar links. Is in principe eenvoudig op te anticiperen. De crosspass moet vanuit midden, naar links of naar rechts. De keuze moet er zijn. Het blihft ongelooflijk dat mensen dat niet kunnen inzien, een paar daar gelaten. Die paar snappen het spel wat Ajax moet spelen, wat Ajax ook groot heeft gemaakt. Helaas heeft Bosz, in mijn ogen, wat dat betreft toch te weinig opgestoken van Johan.

 1. f-side64

  davy en peter hebben volkomen gelijk het was 1 eerlijk lucht gevecht om de bal en die gore portugese homo vind het 1 overtreding en zelfs vanaf de planeet saturnus zag je dat het een 100 % penalty had moeten zijn voor ajax.

 2. FrankiC

  Hoe vaak moet Klaassen nog tegen een gele kaart lopen om er achter te komen dat door blijven zeuren nooit een scheidsrechter op andere gedachten brengt en hij zelf het kind van de rekening wordt?
  Naief!

  1. f-side64

   een aanvoerder mag in gesprek gaan met de scheids het was net zo’n arrogante kwal als nijhuis zou het familie zijn van elkaar ?

  2. Widi

   Eens FrankiC! Of het nu terecht is of niet, Klaassen zou al lang moeten wanneer hij beter kan zwijgen.

 3. Vakje129

  In portugal wordt deze goal wel geteld maar meneer de scheids wil gewoon populair doen om zo hoger op te komen bij de UEFA maffia😡 . Als aanvoerder mag je ook al niks meer vragen ik dacht dat juist deze persoon wel bij een scheids mag vragen waarom hij dit afkeurd .

  1. HURBIE

   Wij Amsterdamse supporters vinden de scheidsrechter alleen maar goed als hij in ons voordeel fluit

 4. knudde32

  ging niet over dat afgekeurde doelpunt zag ķlaassen de hele tweede helft al zeuren zeiken praten tegen de scheidsrechter beetje dom van hem zekf

 5. ajaxpers

  Bosz moet vooral naar zichzelf en zijn foute keuzes kijken en niet zoals voor de wedstrijd al over het veld en achteraf dit gezeik. Waarom moet je bijvoorbeeld het vertrouwen van twee parels van Ajax (De Ligt en Vd Beek) zo’n deuk laten lopen om ze in deze wedstrijd op te stellen?

  1. Widi

   Het is ook nooit goed! Waarom blijf jij niet weg bij Ajax totdat er een nieuwe trainer is? Zien we jou over ruim twee jaar weer. Fijne vakantie!

    1. Widi

     Ik hoorde ooit: “humor is herhaling”. Dat doet hij in elk geval goed. Maar ik kan heel slecht tegen onredelijkheid.

     1. Widi

      Hij meent het. Het is niet iemand die de boel opnaait. Het zit diep van binnen. En hij mist historisch besef. Het is hem kennelijk ontgaan dat PB ooit Feyenoord jaren achteruit geworpen heeft door wat onhandige beslissingen als TD daar. In 010 is niemand dol op PB.

 6. RonJ64

  Portugeze schele randdebiel, dat is en was t…zij maar 1 x geel verdomme, wat een bijdehand, maaaar pakken ze thuis Keihard 💪🏻👊🏼

 7. JohnDoe77

  Dit is gewoon super balen, enorm belangrijke goal. En een scheids kan best besluiten geen gezeik te accepteren, maar dit is wel een aanvoerder!

 8. jojo123

  Maar goed, wellicht wil de scheids iets meer respect van sanvoerders en wellicht dat Klaassen continue loopt te klagen en zeuren. Als hij gewoon naar hem toeloopt en rustig vraagt dan had hij die gele kaart wellicht niet gekregen

  1. f-side64

   respect moet je verdienen dus ook 1 emotionele uiting respecteren en niet meteen een kaart trekken ze verbeelden zich nogal wat het scheidsrechter korps.

 9. Slingertje.

  Nee Klaassen de spelers zijn vervelend en dom want die lopen 90 minuten lang mekaar te matennaaien en als de scheids dan optreedt gaan ze tegen hem lopen zeiken.
  Lekker de rugby regels invoeren dan is praten tegen de scheids 5 minuten het veld uit en bij herhaling rood.
  Er moet een heropvoeding komen voor dat aso-gedrag van de voetballers.

 10. -buitenkantje rechts-

  Het was een overtreding van Dolberg.. gele kaart voor Klaassen snap ik niks van. Als aanvoerder mag je best even vragen wat er aan de hand is. Heb in andere Europese wedstrijden wel veel erger gezien waar geen geel voor werd getrokken..
  Irritante van arbitrage is dat ze niet 1 lijn trekken.. je bent afhankelijk van de persoon zelf. Kan me trouwens niet voorstellen dat deze scheids een hoge waardering krijgt van de UEFA

  1. Bakkie

   Hoe kun je nou één lijn trekken als het gaat om kritiek op arbitrage? Geel geven bij meer dan 100 decibel ofzo?

  2. Slingertje.

   Die kaart kreeg hij omdat hij maar bleef doorzeiken terwijl die scheids hm al gewaarschuwd had dat moest stoppen met praten.

 11. EugAjax

  Hoewel ik vind dat een aanvoerder mag praten tegen de scheidsrechter en dus ook verhaal halen op een nomale manier vind ik ook hier dat Klaassen onhandig heeft gehandeld. Te meer ook omdat hij zelf zegt “hij was so wie so tegen ons allemaal de grote jongen aan het uithangen”. Met die info had hij dus verstandiger moeten zijn na onterecht afgekeurde goal. Nu missen we hem. Elk nadeel heeft voordeel want dat betekent dat hij er in de kwartfinale op zeker bij is😄

Reageren is niet mogelijk.