Ajax O19 uitgeschakeld in UEFA Youth League na 2-1 verlies tegen Real Madrid

Ajax O19 is in de kwartfinale van de UEFA Youth League uitgeschakeld door een 2-1 verlies tegen Real Madrid. De Ajacieden kwamen al na vijf minuten op achterstand door een doelpunt van Gomez. In de tweede helft viel uiteindelijk de verdiende gelijkmaker en scoorde Noa Lang schitterend uit een vrije trap. Ajax had daarop de kans om een voorsprong te pakken maar Bakker zag zijn inzet gekeerd door doelman Ramos. Een klein kwartier voor tijd kreeg Ajax een strafschop tegen na hands van De Wit. Alex wist deze buitenkans te benutten en schoot Real Madrid naar de halve finale van de UEFA Youth League.

Opstelling Ajax O19: Van Bladeren, Zeefuik (/64 Bakboord), Sidoel, Kemper, Bakker, Eiting, Lang, De Wit, Anderson Lopez, Sierhuis, Kluivert