Younes, Gudelj en Riedewald op eigen verzoek al gestart met training

0508graafschap-ajax_younes

Amin Younes, Nemanja Gudelj en Jairo Riedewald zijn donderdag al begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Younes liet, te gast bij FC Afkicken, weten dat het drietal op eigen verzoek eerder is gestart en is aangesloten bij Jong Ajax. ‘Ik denk dat het goed is om alvast te beginnen om ritme te krijgen. En ik miste het voetbal en heb Ajax. Ik heb niemand gebeld, maar heb me gewoon gemeld bij de fitnesscoach dat ik mee wilde doen en kwam diverse jongens tegen.’

Related posts

29 Comments

      1. HURBIE

        Als er zolang niet in competitie verband of iets anders dan is die periode van niets doen ,en hébben ze gelijk dat ze zelf de draad op te pakken
        TOP INSTELLING

    1. De seijs

      Ja deze gasten willen echt verder komen in het voetbal. Zouden ze een voorbeeld nemen van Cristiano Ronaldo. Als ze in de buurt zouden komen van die topper zou dat toch wel geweldig zijn. Klasse jongens hoop dat er meer volgen.

  1. AFC98

    Die anderen trainen volgens mij ook hoor, maar dan gewoon buiten Ajax om. Ik heb filmpjes gezien van donny vd beek en Mitchell dijks die gewicht/conditie trainingen doen (individueel). Alleen maar goed natuurlijk!

    1. BobbyHaarms

      Zeker, prima zaak! Maar na zo’n kutseizoen zou het de heren die beschikbaar zijn sieren als ze ALLEMAAL kwamen trainen. Binnen een maand speel je voorronde CL dus zorg dat je er nu al je voordeel mee doet.

  2. dioajax

    was er geen andere foto??dit is van de laatste wedstrijd die we niet hadden gewonnen en de kapioenschap verloren…hoop dat dit jaar kampioen en worden met verschil…

    1. BobbyHaarms

      Hee dioajax alles goed Griekse held? Ja man dat hoop ik ook, vlammen moeten ze aankomende seizoen! ☺

      1. BobbyHaarms

        MakeOne wat is er mis met ons uitshirt? Ouwe logo erop, Adidasstrepen eraf en het shirt is helemaal af ?

      2. dioajax

        yooooh bobby alles goed man…met jouw ook??ik ben heel benieuwd man hhhhhhaahahhha….denk dat bosz gaat zal het heel goed doen….

        1. BobbyHaarms

          I hope so! En dat onze hero Johan vanaf een Ajaxwolkje ziet dat het goed is

  3. AFCA-075-

    Altijd goed. Thuis of op de club. Prima werk. Worden ze niet slechter van??

  4. Geroldkohlen

    kijk hier hou ik van ,jongens die in hun zelf willen investeren om zelf beter te worden ,maar ook voor het team en de club ga zo door hopelijk volgen er meer.

  5. 11Younes11

    Een goede zaak, al denk ik wel dat Younes vooral fit wil zijn voor de Olympische spelen in augustus… 🙁

  6. afcadeluxe

    prima toont aan dat ze in zichzelf willen investeren en beter worden,goede zaak!

  7. KBouter

    Iedereen krijgt met de vakantie een ” licht” trainingsschema mee om op conditie en beetje gewicht te blijven. Maar deze drie heren willen al beginnen met trainingen bij de club, dat zijn goede tekens dat deze jongens fit aan de start willen beginnen.

Comments are closed.