Jong Ajax wint met 3-1 van FC Den Bosch

De_Toekomst

Jong Ajax heeft vrijdagavond de competitie in de Jupiler League afgesloten met een 3-1 overwinning op FC Den Bosch. Tijdens het afscheidsduel van de trainers Stam en Ulderink had Ajax het niet gemakkelijk tegen de bezoekers uit Den Bosch maar kwam het in de 21ste minuut wel op voorsprong via Zivkovic. Kort voor rust scoorde Den Bosch de gelijkmaker maar na de rust was het Jong Ajax wat het spel bepaalde. Sam Hendriks werkte zijn 14e goal van het seizoen tegen de touwen. Tien minuten later rukte Damil Dankerlui over links ver op. Hij vond Nouri, die op zijn beurt mooi binnendoor tike naar Van de Beek. De spelmaker krulde de bal vervolgens schitterend met zijn linkervoet in de kruising, 3-1.

Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Van Bruggen (46. Lartey Sanniez), Mirani, Dankerlui; Clement, Van de Beek, Nouri; Hendriks, Zivkovic, Acolatse (66. El Mahdioui).