Reserveaanvoerder Heitinga: “Heerlijk om Ajaxshirt weer te dragen”

0704John_Heitinga

Frank de Boer heeft Johnny Heitinga benoemd tot reserveaanvoerder van het eerste elftal. De eerste minuten, gisteren tijdens het oefenduel tegen Dinamo Moskou, zijn Heitinga goed bevallen. De teruggekeerde verdediger laat via Instagram blijken dat hij blij is om weer actief te zijn voor de club, die hij in 2008 verliet.

‘Eerste oefenduel zit erop. Tegen Dinamo Moskou 2-2. Heerlijk om shirt #Ajax weer te dragen en nuttig om 45 minuten in benen te hebben’, aldus Heitinga. De 31-jarige centrale verdediger speelde de eerste helft van het oefenduel tegen de Russische club, die vorig seizoen als vierde eindigde in de Premier League. In de seizoensvoorbereiding speelt Ajax nog tegen FC Nordsjaelland, Panathinaikos, VfL Wolfsburg en Saint-Étienne.

Related posts

12 Comments

  1. woody79

    en ook gelijk zo’n mooi groen gifkikker shirt. laat de kleur jullie fel doen spelen dit seizoen

  2. quadsboy

    Nou ik ben ook heerlijk bij dat je er bent ouwe super man voel me wat beters als er ballen achterin komen

  3. BobbyHaarms

    En zo is het! Een Ajaxspeler hoort ALTIJD trots en blij te zijn om het Ajaxshirt te mogen dragen…dit geldt dus ook voor jou Kishna!

  4. Geroldkohlen

    wij vinden het ook heerlijk om jou weer in een ajax shirt te zien spelen!!!!

  5. -buitenkantje rechts-

    Was te zien gistermiddag..was gretig en fel. Prima eerste indruk..

  6. Iceman

    Mooi werk Johnny ram die ballen naar voren en nu nog een super spits halen wij hebben er wel een maar nog een dat zou wel super zijn als de ene weg valt

  7. Ramon1

    Ja een echte Ajacied zeker hooen dat die wat pit in het spel brengt en als er iemand onderuit geschopt moet worden dat kan af en toe dus succes johhny

Comments are closed.