De Boer kijkt positief terug op trainingskamp in Oostenrlijk

0703spijkerman_deboer

Frank de Boer zag zijn ploeg zaterdag met 2-2 gelijkspelen tegen Dinamo Moskou. Desondanks kijkt de Ajax-coach met een positief gevoel terug op het trainingskamp in Oostenrijk. De Boer kon achteraf maar één negatief puntje opnoemen over het eerste oefenduel van de seizoensvoorbereiding: de temperatuur was boven de dertig graden.

‘De omstandigheden waren daardoor niet top, maar verder heb ik veel goede dingen gezien’, aldus De Boer op de officiële website van Ajax. ‘Door de warmte kwamen de spelers op 95 procent van hun maximale hartslag, terwijl dit normaal gesproken 85 procent moet zijn. Het geeft aan hoe warm het vanmiddag was. Na een half uur zag je dat ze het lastig kregen.’

Bron: Ajax.nl

Related posts

6 Comments

  1. BobbyHaarms

    Die goede dingen willen we graag over het seizoen verspreid terugzien dan! 🙂

  2. afca74

    het enige goeie was begin 2e helft toen werd er goed drum gezet en kreeg dinamo geen tijd maar verder was het bagger.

  3. Litmanen

    Frank de Boer schijnt een hele aparte bril te dragen tijdens wedstrijden. Viel me vorig seizoen al op dat hij een andere wedstrijd had gezien dan de vijftigduizend in de Arena en de twee miljoen voor de tv.

  4. AjaxBarcelona

    Altijd mooi hoe mensen voor anderen praten 🙂 ik had afgelopen wedstrijd dan in ieder geval dezelfde bril op als Frank. Volgens mij zegt hij niets raars gezien eerst een inspannend trainingskamp, goed tegenstander en de warmte. Dat niet alles eruit komt is niet gek. Het was de eerste oefenwedstrijd en niet tegen Surhuisterveen.

Comments are closed.