Grote brand verwoest supportershome

2301brandsupportshome

Er is afgelopen nacht brand uitgebroken in het supportershome. De brandweer kreeg de eerste melding om 03:30 uur binnen en bij aankomst trof men de brand binnen aan. Door de brand is een deel van het pand ingestort.

De woordvoerder van de brandweer  meldt: ‘Bij aankomst van de brandweer was er binnen brand’. Over een mogelijke oorzaak kon deze nog niets zeggen. De schade is erg groot en daarom er wordt getwijfeld  of de oorzaak nog te achterhalen is. De brandweer zette speciale teams in die branden door muren kunnen blussen. Het was namelijk te gevaarlijk om het pand te betreden. Om 6:10 uur werd het sein brandmeester gegeven maar het nablussen zal nog enkele uren duren. De schade is enorm.

Bron: AT5

Related posts

39 Comments

  1. 030Ajacied

    Wat een toeval, zo vlak voor de klassieker. Die kakkies zullen hier toch niet achter zitten???

  2. remcowzawzdb

    vast aangestoken. kan geen toeval zijn zo vlak voor klassieker thuis. cast kakkerlakken geweest

  3. fjonkman

    Eerst het onderzoek maar ff afwachten hè? Voor we met een vinger gaan wijzen. De timing valt in ieder geval wel weer op.. Zo zonde dit…

  4. lklajacied

    Als dit een actie uit 010 is, zal zeker de pleuris uitbreken. Zelf vind ik het aannemelijker te denken dat het een brand is door kortsluiting/sigaretten (er werd opgeroepen niet meer te roken in het supportershome). Echter ben ik bang dat als het wel aangestoken is dit verzwegen zal worden om onrust te voorkomen..

  5. Fvanr

    Heel gevaarlijk en kort door de bocht, bekrompen om direct naar de kakkerlakken te wijzen. Nog niks bewezen.

    1. Sjeffrey

      dude, zelfs als ze het bewijzen wie dit gedaan heeft word dit niet naar buiten gebracht om te zorgen dat er geen onrust ontstaat. Dit is gewoon door een kakkie gedaan

  6. slm020

    Het is heel dubbel allemaal . Uitgerekend spelen we zondag tegen die kakkerlakken dus ? Aan de andere kant als het brand van binnen uit is ontstaan ? Of hebben ze uit rotterdam zuid ook een sleutel van de supportershome lijkt mij niet !!

  7. Hintham

    Het zou zelfs zo kunnen zijn dat een onbeduidend clubje uit onze residentie hierachter kan zitten. Of misschien die uit 030?
    In ieder geval: WZAWZDB en NIEMAND kan ons stoppen!

  8. Daandinho

    Het moet wel zijn aangestoken, een ijzeren honk in een weiland waar de stroom uitstaat vliegt echt niet zomaar in de fik

  9. EddS-020

    Gewoon de kut kakkerlakken op hun broek geven en voor de rest niet over lullen. Anders vinden ze dit alleen maar mooi..

  10. jay

    Het helpt niks alleen als je het stadion verbod wilt verlengen. Dus laten we het gaan en bouwen een beter groter beter honk. Wordt tijd dat wij laten zien dat we mannen zijn en geen jongetjes. Dan kan ajax ook eens achter ons gaan staan. In plaats van zich te moeten schamen.

    1. ScittaMitta020

      Jay je heb helemaal gelijk pik wij zijn de mannen en gaan zondag die jongetjes op hun broek geven

  11. Rubenkw14

    Het is niet leuk maar wacht nou maar eerst wie het wel gedaan hebben en niet de kakkerlakken de schuld gaan geven al is het net voor de klassieker

  12. De Ajacied

    Wanneer stopt deze onzin nu eens !!!!
    Binnenkort gaat het weer fout in 010 en dan weer bij Ajax etc. Etc.
    Hopelijk stopt deze onzin heel erg snel !!!
    Laten wij als Ajacieden de slimste zijn en hiermee stoppen

  13. neslopu

    Heel triest wat er gebeurd, maar mensenajb niet gelijk vinger wijzen,..laten we eerst afwachten wat uit het onderzoek komt!! Hoofd koel houden en zondag op het veld laten zien wie de baas is!! WZAWZDB!!!

  14. Elise

    Pfff wat een hoop voorbarige en sneue reacties. Veelal van mensen die tot vanochtend niet eens wisten dat er een supportershome was.

  15. djdion

    Als het daadwerkelijk gedaan is door de kakkies is dit omdat ze gwn jaloers zijn op de beste , mooiste club van nederland !!

  16. PvL020

    Er was binnen brand , als er hier wordt gezegd dat er iemand van 010 het heeft gedaan, nou dat geloof ik niet dan moeten ze eerst nog inbreken

Comments are closed.