Live PEC Zwolle – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons X account en win!

Na de interland onderbreking speelt Ajax aanstaande zondag om 12:15uur de competitie uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend wederom bijgaande tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via X weet te voorspellen en ons beiden volgt op dit social media kanaal.

John ’t Schip maakte op de persconferentie van donderdag bekend dat Ajax het opnieuw enige tijd moet doen zonder Jordan Henderson vanwege opnieuw een blessure. Henderson kwam afgelopen week dan ook niet in actie voor het Engelse elftal, al zat hij tegen België op de bank. Bij terugkomst in Amsterdam bleek de blessure ernstiger dan gedacht en zal hij sowieso de komende drie wedstrijden moeten missen waaronder die tegen Feyenoord.

Brian Brobbey kan mogelijk wel weer in actie komen. Zijn blessure is niet heel ernstig, maar het is nog te vroeg om daar iets over te zeggen. Josip Šutalo en Steven Berghuis zijn ook nog geblesseerd en zullen dit weekend sowieso niet in actie kunnen komen.

Volg ons ook op ons Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts