Jong Ajax onderuit op bezoek bij FC Emmen

Jong Ajax is vrijdagavond onderuit gegaan tijdens de uitwedstrijd tegen FC Emmen. Het duel in Drenthe eindigde uiteindelijk in een 4-2 nederlaag. Jong Ajax, dat het moest doen zonder de naar Ajax 1 overgehevelde Julian Rijkhoff, kwam via een doelpunt van Oualid Agougil in de eerste helft nog wel op voorsprong en ging met deze voorsprong ook de rust in. Na rust ging het hard en kwam Jong Ajax al snel met 2-1 achter. Agougil maakte nog wel gelijk maar in de laatste tien minuten werden de punten toch nog uit handen gegeven.

FC Emmen – Jong Ajax 4-2 (0-1)
34. Oualid Agougil 0-1
56. Desley Ubbink 1-1
59. Lucas Bernadou 2-1
62. Oualid Agougil 2-2
70. Jorrit Smeets 3-2
79. Maarten Pouwels 4-2