Ajax neemt zondag voor de aftrap tegen NEC officieel afscheid van Álvarez

Ajax neemt zondag, als Ajax thuis speelt tegen NEC, officieel afscheid van Edson Álvarez, zo meldt De Telegraaf. Dit zal gebeuren voor de aftrap van de wedstrijd. De Mexicaan vertrok afgelopen zomer voor een bedrag van zo’n 38 miljoen euro naar West Ham United. Álvarez komt zelf een dag eerder in actie met zijn huidige club tegen Nottingham Forest.

Álvarez speelde in de periode 2019-2023 in totaal 147 wedstrijden voor Ajax waarin hij dertien keer trefzeker was.. In die vier seizoenen werd hij twee keer landskampioen, werd hij één keer eerste (het afgebroken coronaseizoen) en won hij de KNVB-beker. Bij West Ham United is Álvarez meestal verzekert van een basisplaats. De Mexicaan speelde tot nu toe twintig duels in de Premier League.

Related posts