Live Ajax – FK Bodø/Glimt: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax vervolgt haar Europese weg donderdagavond in de Conference League tegen FK Bodø/Glimt. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je wederom een tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax neemt het komende donderdag in de tussenronde van de UEFA Conference League op tegen het Noorse FK Bodø/Glimt. Dit wordt een historische ontmoeting, aangezien Ajax voor het eerst tegen FK Bodø/Glimt speelt. In een poule met Club Brugge, Besiktas en FC Lugano eindigde FK Bodo/Glimt als tweede en mocht het overwinteren in de Conference League waarin het nu Ajax treft.

Nobre aangesteld als arbiter
De UEFA heeft de Portugees António Nobre aangesteld als arbiter voor deze wedstrijd. De Portugese leidsman is geen onbekende, daar hij vorig jaar nog als vierde man fungeerde bij het Champions League-duel met Liverpool.

Rensch vervangt Sosa
Ajax kan weer beschikken over Devyne Rensch, die tegen SC Heerenveen nog ontbrak. Verwacht wordt dat hij Borna Sosa weer aflost op de linksbackpositie. Ook Ahmetcan Kaplan en Branco van den Boomen zitten weer bij de selectie. Verder worden geen wijzigingen verwacht

Vermoedelijke opstelling Ajax: Ramaj; Gooijer, Sutalo, Hato, Rensch; Henderson, Taylor, Hlynsson; Berghuis, Brobbey, Forbs

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts