Van ’t Schip heeft Rensch en Kaplan terug tegen Bodø/Glimt

John van ’t Schip kan donderdagavond tegen Bodø/Glimt weer beschikken over Devyne Rensch en Ahmetcan Kaplan. De Turkse verdediger werd afgelopen maandag na 45 minuten spelen naar de kant gehaald tijdens Jong Ajax – MVV, uit voorzorg met het oog op het Conference League-duel met de Noorse club. ‘Hij zou uiteraard kunnen spelen. Of dat gaat gebeuren, en of hij start of erin komt, dat zie je morgen’, aldus Van ’t Schip die ook weer de beschikking heeft over Devyne Rensch. Rensch liep tegen PSV een liesblessure op, en moest om die reden het verloren uitduel met SC Heerenveen van vorige week zondag aan zich voorbij laten gaan. Echter bevestigde Van ’t Schip op de persconferentie dat hij tegen Bodø/Glimt weer van de partij is.

Related posts