Prijsvraag: Win het Ajax uitshirt! De Ajaxcollectie 2023-2024 nu met 40% korting bij Bouds-Inn

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl met grote regelmaat prijsvragen rondom wedstrijden van ons aller Ajax.  Deze keer verloten we onder de juiste inzendingen een origineel Ajax-uitshirt! Wat moet je daarvoor doen? Heel simpel: Geef antwoord op onze prijsvraag! De gehele Ajax collectie is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 50% korting!

Wie is de Ajacied op onderstaande foto? Tip: De foto is uit een recente wedstrijd van Ajax.

Als je het weet mail dan je antwoord naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar die dat fantastische shirt krijgt thuisgestuurd, aangeboden door Bouds-inn.nl Inzenden kan tot en met donderdag 14 december a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Kort na de sluitingstermijn gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! En o ja nogmaals; vergeet niet de maat van het shirt en je adres er bij te vermelden. Wel zo handig mocht jij de winnaar zijn!

LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!

Win dus voor jezelf of je zoon/dochter, broertje, zusje, neefje of nichtje dat originele Ajax uit-shirt! Ook onze volgers op Facebook, Instagram en Twitter kunnen uiteraard mee doen! Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl.

De gehele Ajax collectie 2023-2024 is nu bij Bouds-Inn met maar liefst 40% korting!

Related posts