Live Ajax – Fortuna Sittard: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax speelt zondagmiddag om 16:45 uur de thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je dit weekend twee tekeningen winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Ajax – Fortuna Sittard staat voor de 23ste keer op het programma en in de voorgaande edities hield Ajax 21 keer de drie punten in Amsterdam. De club uit Sittard wist één keer te winnen en dat was in 1999 (1-3). Vorig seizoen won Ajax met 5-0 door treffers van Blind, Antony, Rensch en Haller (2x).

Van de Graaf aangesteld als arbiter
Edwin van de Graaf is door de KNVB aangesteld als arbiter bij deze wedstrijd. De 39-jarige scheidsrechter wordt in de Johan Cruijff Arena geassisteerd door grensrechters Roy de Nas en Dyon Fikkert. Laurens Gerrets is de VAR.

Conceição lijkt Kudus te vervangen
John Heitinga zal geen wijzigingen doorvoeren in zijn opstelling maar moet de komende weken wel Mohammed Kudus missen vanwege een hamstringblessure. De verwachting is dat Francisco Conceição zijn positie zal innemen. Devyne Rensch blijkt nog steeds niet fit te zijn waardoor Jorge Sánchez opnieuw als rechtsachter zal starten. Jurriën Timber en Edson Álvarez zullen het centrale duo vormen, terwijl ook Youri Baas zijn basisplek behoudt als linksachter.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Geronimo Rulli, Jorge Sánchez, Jurrien Timber, Edson Álvarez, Youri Baas, Steven Berghuis, Kenneth Taylor, Davy Klaassen, Francisco Conceição, Dusan Tadic, Steven Bergwijn.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts