Jong Ajax verslaat Telstar: 2-3

Jong Ajax heeft vrijdagavond de uitwedstrijd tegen Telstar met 2-3 gewonnen. In Velsen-Zuid opende Martha na een klein half uur spelen de score. De openingstreffer schudde Telstar wakker. De nummer elf uit de Keuken Kampioen Divisie werd onder andere via Min af en toe gevaarlijk. Ook aan het begin van de tweede helft zocht Telstar naar de gelijkmaker maar het was Fitz-Jim die de score wist te verdubbelen. Nadat Plet de aansluitingstreffer scoorde leek het weer spannend te worden maar dar maakte Misehouy gelijk een einde aan door de 1-3 te scoren. Ver in blessuretijd maakte Telstar via Plet nog de 2-3, maar die treffer was er enkel één voor de statistieken. 

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Jermoumi, Warmerdam, Aertssen, Gooijer (73. Misehouy); Vos, Hlynsson, Fitz-Jim (64. Delgado); Martha (90. Brandes), Banel, Godts (64. Idumbo-Muzambo)

Related posts