Jong Ajax niet opgewassen tegen Almere City

Jong Ajax heeft vrijdagavond de thuiswedstrijd tegen Almere City met 0-2 verloren. De ploeg van Dave Vos speelde bijna veertig minuten lang met tien man. De bezoekers uit Almere kwamen vlak voor rust op voorsprong door een doelpunt van Hilterman. Vlak na de thee ging het opnieuw mis want na een overtreding van Godts ging de bal op de stip en maakte Duijvestijn er 0-2 van. Godts kreeg enkele minuten na de penalty een nieuwe domper te verwerken. Na een rush over de linkerflank speelde hij de bal iets te ver voor zich uit waarbij hij met een sliding zijn tegenstander raakte. Dat leverde hem zijn tweede gele kaart op waardoor Jong Ajax de wedstrijd voort moest zetten met tien man. Uiteindelijk bleef het bij 0-2 en op 3 april hervatten de beloften de Keuken Kampioen Divisie met een thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht. 

Opstelling Jong Ajax: De Graaff; Aertssen, Vos (46. Delgado), Warmerdam, Hato (46. Jermoumi); Fitz-Jim (63. Idumbo Muzambo), Godts, Martha; Hlynsson, Banel (80. Brandes), Hansen (63. Van Axel Dongen)

Related posts