Jong Ajax haalt uit tegen NAC Breda: 2-6

Jong Ajax heeft maandagavond de uitwedstrijd tegen NAC Breda met maar liefst 2-6 gewonnen. Dave Vos had maandagavond in Breda weer de beschikking over verschillende spelers die zondagmiddag op de bank zaten bij de Amsterdamse hoofdmacht tijdens de uitwedstrijd tegen SC Heerenveen. Zo verschenen Regeer, Hato, Baas, Fitz-Jim, Conceição en Lucca in de basisopstelling tegen NAC Breda.

Nadat Warmerdam in de vierde minuut de 0-1 wist te scoren ging het snel in de eerste helft met de dadendrang van Jong Ajax. Via Van Axel Dongen, Baas en Lucca stond Jong Ajax na een ruim half uur met 0-4 voor. In de tweede helft was het Conceição die met een heerlijke actie de 0-5 op het bord schoot. De thuisploeg kwam via Omarsson en Van der Sande nog even terug in de wedstrijd maar Regeer zorgde met een geplaatst schot voor de 2-6 overwinning in Breda.

Opstelling Jong Ajax: Setford; Regeer, Warmerdam, Hato, Baas; Vos, Fitz-Jim, Hlynsson (80. Gooijer); Conceição, Lucca, Van Axel Dongen (58. Godts)

 

 

Related posts