F-side is Schreuder zat en kondigt actie aan: ‘Vijfde minuut’

De F-Side, heeft alle supporters opgeroepen om donderdag witte zakdoekjes mee te nemen naar de Johan Cruijff ArenA. Ajax kent onder trainer Alfred Schreuder een bijzonder moeizaam seizoen en zal tegen FC Volendam de dramatische reeks van zes duels zonder zege willen doorbreken. “Morgen vijfde minuut”, luidt de aankondiging van de F-Side, die Schreuder zat is.

Ajax staat slechts vijfde in de Eredivisie en na de overwinning van Feyenoord op NEC (2-0) bedraagt de achterstand op de koppositie liefst acht punten. Ajax kan vrijwel het hele seizoen al niet overtuigen en dat is tegen het zere been van de F-Side. Op social media kondigt de harde kern de actie aan. “Helaas heeft Ajax op dit moment last van een zware griep. Neem dus je witte zakdoek mee.” Bij de Ajax-supporters heerst er al langere tijd onvrede over het functioneren van Schreuder, terwijl Schreuder ternauwernood een crisisberaad binnen de club overleefde.

Related posts