Brobbey met zichtbare tegenzin terug op trainingsveld RB Leipzig

Brian Brobbey heeft zich dinsdag gemeld op het trainingsveld van RB Leipzig. De spits heeft er geen geheim van gemaakt te willen terugkeren naar Ajax. In een video van journalist Philipp Hinze van Sky Sport slentert Brobbey op de achtergrond tergend langzaam het trainingsveld op. Ook kijkt hij niet eens om en staart hij enkele seconden naar het gras. Brobbey heeft al enige tijd een persoonlijk akkoord met Ajax, maar de clubs kwamen er tot op heden nog niet uit.

Leipzig verlangt naar verluidt liefst 25 miljoen euro voor de spits, terwijl Ajax maximaal 15 willen betalen. Toch is er volgens Sky Sports een doorbraak en wordt volgens hen verwacht dat uiterlijk zondag de deal tussen Ajax en Leipzig toch beklonken wordt. Wie van beide partijen dan water bij de wijn moet doen weet  de Duitse tak van Sky Sport dan weer even niet te vertellen.

Related posts