Ajax bereikt eindelijk akkoord met Tottenham over Bergwijn

De transfer van Steven Bergwijn naar Ajax is dan toch nog in een stroomversnelling geraakt. De Telegraaf en transferexpert Fabrizio Romano melden dinsdag dat het papierwerk rondom de van Tottenham Hotspur afkomstige aanvaller is afgerond. Bergwijn meldt zich woensdag voor de medische keuring bij Ajax, dat hem voor vijf jaar gaat vastleggen. Volgens Romano ontvangt Tottenham 30 miljoen euro voor de Nederlander, al houdt Telegraaf-journalist Mike Verweij het op 32,5 miljoen euro.

Technisch manager Gerry Hamstra bereikte zondagavond al een mondeling akkoord met zijn collega Fabio Paratici van Tottenham over de transfer van Bergwijn. De afspraken die door de directeuren waren gemaakt moesten nog wel op papier worden gezet door juristen. De Telegraaf meldt dat algemeen directeur Edwin van der Sar in een video-gesprek met Tottenham-voorzitter Daniel Levy de laatste plooien heeft weten glad te strijken. Ajax betaalt in totaal 32,5 miljoen euro voor Bergwijn en mag dat bedrag over vier termijnen uitsmeren.

Related posts