Sky Sport: ‘Ajax en RB Leipzig verwachten uiterlijk zondag akkoord over Brobbey’

Ajax en RB Leipzig hopen uiterlijk zondag een akkoord te bereiken over de transfer van Brian Brobbey naar Amsterdam, zo meldt althans bij de Duitse tak van Sky Sport via Twitter. De onderhandelingen tussen beide clubs lopen al enige tijd, maar het einde lijkt in zicht aldus Sky Sports. Toch lijkt er nog steeds een behoorlijk gat te zitten tussen vraag en aanbod: leipzig verlangt naar verluidt een bedrag van 25 miljoen euro voor de jonge spits terwijl Ajax niet verder wil gaan dan 15 miljoen euro. Het is dus nog maar de vraag of het akkoord er uiteindelijk gaat komen als geen van de partijen beweegt.

Ajax en de speler zelf zijn al enige tijd akkoord. Het wachten is dus of Ajax en leipzig er uit komen.

Related posts