Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-uitshirt?

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 15 mei j.l. Dit keer was de vraag: Wie was de Ajax-speler op de foto tijdens de kampioenswedstrijd van Ajax tegen sc Heerenveen?  Natuurlijk zochten we Daley Blind! Uit de vele goede inzendingen hebben wij Patrick Bos uit Groningen geselecteerd als winnaar! Gefeliciteerd Patrick! Dit prachtige shirt komt zsm jou kant op!

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je natuurlijk naar: Bouds-Inn.nl.
LET OP: Koop nu de Ajax-uitcollectie 2021-2022 met maar liefst 50% korting via de kortingscode ajax50
Nergens goedkoper! Niets gewonnen? Niet getreurd: de nieuwe prijsvraag volgt al weer snel en ook dan zijn er weer mooie prijzen te winnen! Hou onze website en andere kanalen als Facebook, Instagram en Twitter dus goed in de gaten en win! Over de uitslagen van prijsvragen kan niet worden gecorrespondeerd!

Related posts