Live SC Cambuur – Ajax: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax opent de 26ste speelronde op vrijdag met een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
SC Cambuur – Ajax staat voor de zevende keer op het programma en daarvan wist Ajax zes edities te winnen. In het bekertoernooi had Ajax het vaak lastig in Leeuwarden want twee keer (1996 en 2016) werd Ajax door Cambuur uitgeschakeld. Eerder dit seizoen troffen beide ploegen elkaar in Amsterdam en daar werd het een klinkende 9-0 overwinning voor Ajax.

Lindhout aangesteld als arbiter
Allard Lindhout is door de KNVB aangewezen als scheidsrechter bij deze wedstrijd. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Carl Schaap en Roy de Nas. Vierde official is Sam Dröge en Richard Martens zal fungeren als VAR. SC Cambuur – Ajax begint vrijdag om 20:00 uur.

Brobbey keert terug in selectie
Trainer Erik ten Hag kan vrijdagavond weer beschikken over Brian Brobbey. De spits  raakte op 23 januari geblesseerd aan zijn knie in de wedstrijd tegen PSV. Inmiddels is hij volledig hersteld. Lisandro Martinez mist het duel want de Argentijn pakte vorige week tegen RKC zijn vijfde gele kaart.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts