‘Gravenberch ziet Bayern wel zitten maar Duitsers willen niet de hoofdprijs betalen’

Oliver Kahn heeft onlangs uitvoerig met Mino Raiola gesproken over Ryan Gravenberch, zo meldde de doorgaans goed ingevoerde journalist Fabrizio Romano. De algemeen directeur van Bayern München praatte met Raiola over een mogelijk contractvoorstel voor Gravenberch, al is er vooralsnog geen bod neergelegd bij Ajax. Het gesprek vond enkele weken geleden plaats in Monaco. Het lijkt er volgens nieuwe informatie van Romano niet op dat Bayern op korte termijn een eerste bod neerlegt voor Gravenberch bij het bestuur van Ajax.

Romano schrijft woensdag op Twitter dat Gravenberch, die in Amsterdam vastligt tot medio 2023, niet onwelwillend staat tegenover een zomerse transfer richting München. Het grootste struikelblok lijkt voorlopig de vraagprijs te zijn voor de pas negentienjarige middenvelder. Bayern is sowieso niet van plan om dertig miljoen euro te betalen voor de Ajacied, zo verzekert Romano, een bedrag dat door Ajax zou worden gehanteerd. Daarnaast is er momenteel geen sprake van intensieve gesprekken tussen Ajax en Bayern over een transfer van Gravenberch.

Related posts