‘Deal tussen Ajax en Berghuis is rond; transfersom van zes miljoen euro’

Steven Berghuis zal nog deze week een contract bij Ajax tekenen, zo beweert althans Chris Woerts; sportmarketeer en voormalig commercieel directeur van Feyenoord. Het transferbedrag zal volgens Woerts komen te liggen op zes miljoen euro. ‘De deal tussen Ajax en Berghuis is rond’, zo laat Woerts weten bij Radio Veronica – de sportzomer. ‘Berghuis ziet af van zijn deel van de transferopbrengst en daarmee zijn alle plooien gladgestreken. Hij gaat deze week tekenen en dan wordt het bekendgemaakt.’

Ook weet Woerts dat Berghuis zo graag naar Ajax wil dat hij af ziet van zijn deel van de transfersom en dat Feyenoord dus meer ontvangt dan vier miljoen. “Er is iets meer betaald. De ondergrens was vier miljoen en alles boven de vier miljoen zou gedeeld worden met Berghuis. Feyenoord ontvangt dus zes miljoen.”.’

Related posts