Opstellingen Ajax – PSV

Vandaag wordt de eerste van een reeks lastige wedstrijden. PSV komt op bezoek en helaas mogen wij als supporters er nog niet bij zijn om onze mannen te ondersteunen. Die steun kunnen ze goed gebruiken want de gasten uit Eindhoven kunnen bij winst de koppositie pakken. Sébastien Haller maakt vandaag zijn debuut  zo weet Erik ten Hag te melden maar hij staat nog niet in de basis. Bjorn Kuipers zal de wedstrijd om 16:45 uur laten beginnen.

Opstelling Ajax: Onana; Mazraoui, Schuurs, Blind, Tagliafico; Klaassen, Labyad, Gravenberch; Antony, Tadic, Promes

Opstelling PSV: Mvogo; Dumfries, Teze, Boscagli, Max, Sangaré, Rosario, Ihattaren, Gakpo, Zahavi, Malen

Related posts

6 Comments

 1. EugAjax

  Als ik TH nu net goed beluister dan is het Labyad in spits, Promes erachter en Tadic en Anthony op vleugels.

  Nu haal je verdomme een centrumspits van 22mln in paniek op en dan stel je hem niet eens op ????

  Want Labyad is beter dan Haller????

  Als dit allemaal maar goed gaat.

  We gaan het zien ! SUCCES MANNEN dat zullen jullie nodig hebben op het veld

 2. De Nees

  Kutpot weer. Nog steeds is een kans een goal voor de tegenstander. Met Labyad speel je swz met 10 man, ongelofelijk wat een parodie op een voetballer is dat zeg. Klaassen voegt als vanouds natuurlijk weer geen ene reet toe. Blind alleen beetje interessant in de opbouw verder kan ie niks, zie ik 10x liever Bazoer daar een kans krijgen, maar ja moeilijke jongen schijnt het, allemaal gelul natuurlijk maar Ajax heeft graag mietjes rondhuppelen in zijn elftal. Met Haller erbij scheten die pisnichten meteen in de broek, maar Ajax kan niet killen. Laatste 20 min moet je fucking bij de strot grijpen en afmaken maar nee onze ballerina’s gaan in een slakkentempo beetje rond spelen.

  1. KBouter

   Eens Nees, centrum Blind-Schuurs kan echt niuet meer en dienen eigenlijk beiden vervangen te worden. Klaassen voegt ook echt niets toe, dan inderdaag zie ik liever een middenveld met Gravenbergh- Kudus – Bazoer.

   TH gaat me steeds meer tegenstaan, hiuj blijft gvd volhouden aan Promes en Labyad, terwijl allebei geen ajax niveau hebben. Hij had ook gelijk met Haller moeten starten.

 3. De Nees

  Alles goed KB? Blind heeft een abonnement op Ajax, die raken we komende 5 jaar niet kwijt en anders stelt papa Blind dat wel veilig. Bazoer als CV zie ik liever, een andere controlerende MV is zeker wel makkelijker te vinden, een opbouwer van achteruit vind je niet gauw en dat kan hij dus. Hij zal heus wel een steekje laten in de verdediging maar dat hebben we nu met Blind ook maar dan in 10-voud. Maar gaat ‘m niet worden denk ik, bij Ajax zijn ze bevreesd voor zijn temperament, watjes.

  1. KBouter

   Hee Nees, ja alles oké hier daar ook hoop ik. tja, jongens van de club hebben altijd een streepje voor bij de supporters, ook al kunnen ze het niet meer belopen. Roze wolkjes noem ik het maar. TH heeft vorig seizoen een goed jaar gehad met een Ziyech en Frenkie de Jong in bloedvorm en jaar daarvoor het goed draaiende elftal van Bosz overgenomen. TH valt met zijn tactische vermogen en wisselbeleid zwaar door de mand en ik vraag me af of Schreuder geen beslissende stem had toen hij er nog was.Je dacht toch niet dat bv Bosz verder was gaan experimenteren met een Labyad en Promes in de spits/op 10?

  2. De Nees

   Alles goed hier KB, leuk af en toe de ouwe toffe peren hier te zien anders zit ik maar in mijn eentje opgescheept met die goedheilig man Eug ?. Die Kale Onbenul is een onzeker mannetje en dat draagt ver, want om niet af te gaan voor de buitenwereld en hij als enige juist het ziet in zijn minkukels blijft hij eigenwijs daaraan vasthouden. Anders kan ik zijn keuzes niet verklaren en dat breekt Ajax keer op keer op, nog los dat hij tactisch nooit een goede omzetting doet. Na de wedstrijd staat hij hakkelend bullshit te verkopen om zijn slechte keuzes goed te breien. Eerlijk gezegd zie je maar liever dat we vroeg uitgeknikkerd worden in de EL wat hopelijk een reden geeft voor Sar en Marc om afscheid te nemen van hem.

Comments are closed.