Live Ajax – PSV: Al het nieuws over deze wedstrijd. Volg de wedstrijd live via ons Twitter account en win!

Ajax begint zondag aan de tweede competitiehelft en doet dat met een thuiswedstrijd tegen PSV. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen.

Karakteristieken
Deze wedstrijd staat voor de 64ste keer op het programma en daarvan wist Ajax er 34 te winnen en trokken de bezoekers uit Eindhoven 21 keer aan het langste eind. De laatste drie edities werden door Ajax gewonnen en vorig seizoen eindigde de wedstrijd in een 1-0 overwinning door een doelpunt van Promes.

Kuipers aangewezen als arbiter
Bjorn Kuipers is door de KNVB aangesteld als arbiter en zal zondag om 16;45 uur het startsignaal geven. Kuipers zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van Roekel en Zeinstra. Vierde official is Van de Graaf en Van Boekel zal fungeren als VAR.

Ten Hag lijkt te kiezen voor Tadic in de spits
Trainer Erik ten Hag leek afgelopen week een aantal meevallers te krijgen voor deze wedstrijd maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Klaas-Jan Huntelaar raakte op de training geblesseerd maar Ten Hag werd op zijn wenken bediend met het aantrekken van Sebastien Haller. Toch lijkt Haller geen basisplaats te krijgen en start Ten Hag met Tadic in de spits. Ook Mohammed Kudus zal waarschijnlijk starten vanaf de bank. Voor David Neres lijkt deze wedstrijd toch te vroeg te komen en kiest Ten Hag voor Promes en Antony op de flanken en krijgt Labyad een plek op het middenveld.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Andre Onana, Noussair Mazraoui, Perr Schuurs, Daley Blind, Nico Tagliafico, Davy Klaassen, Zakaria Labyad, Ryan Gravenberch, Antony, Dusan Tadic, Quincy Promes

Vermoedelijke opstelling PSV: Mvogo, Dumfries, Teze, Boscagli, Max, Rosario, Sangaré, Götze, Gakpo, Malen, Zahavi

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

1 Comment

  1. Charka53

    Als haggie ze net zo laat spelen als de eerste helft van dit seizoen met de achterhoede op de middenlijn gaan we met 1-3 het schip in , succes mannen

Comments are closed.