Ajax legt Sontje Hansen langer vast

Voetbal International weet deze dinsdagmiddag te melden dat Ajax overeenstemming heeft bereikt met Sontje Hansen over een nieuw contract. De achttienjarige aanvaller zal later op dinsdag zijn handtekening zetten onder een verbintenis tot medio 2023. Zodra dat gebeurd is zal Ajax zelf waarschijnlijk ook met het nieuws naar buiten komen.

Onlangs wist Ajax ook al contractverlengingen af te spreken met Ryan Gravenberch, Devyne Rensch, Naci Ünüvar, Kenneth Taylor en Jurriën Timber. Zij maken allemaal deel uit van een veelbelovende generatie, zowel bij Ajax als in de vertegenwoordigende jeugdteams van Oranje.

Hansen, die al vanaf zijn elfde de jeugdopleiding van Ajax doorliep, had de afgelopen periode niet te klagen over interesse van o.a. Manchester City, Juventus en Internazionale, maar het talent koos bewust voor een langer verblijf in Amsterdam. Hansen stond in de voorbije periode langs de kant met een enkelblessure, maar is inmiddels hersteld en traint weer volledig mee met Jong Ajax.

UPDATE 20:00uur:
Ajax bevestigt de contractverlenging van Hansen. Hansen: ‘Dit is mijn droom’

Related posts