There are no ads, please add some


Strijd om Dest volledig losgebarsten tussen Bayern en Barcelona

De strijd om de handtekening van Sergiño Dest is volledig losgebarsten. De Telegraaf meldt vanochtend  dat de transfer van de verdediger van Ajax naar Bayern München weer een flinke stap dichterbij is gekomen. De Duitse topclub bracht maandag een tweede bod uit en nadert de vraagprijs van Ajax, die 20 miljoen euro vast en 5 miljoen euro aan bonussen bedroeg. Eveneens meldt eveneens De Telegraaf vanochtend dat bronnen rondom Ajax melden dat de club van Ronald Koeman zich nu ook officieel heeft gemeld voor Dest.

FC Barcelona heeft korte lijntjes met oud-speler én Ajax-directeur Marc Overmars, die de transfervoorwaarden zou hebben geschetst. De Catalanen kijken nu wat er mogelijk is, maar de financiële situatie van de Spaanse topclub zorgt ervoor dat FC Bayern München nog altijd de beste papieren heeft.

Ajax probeerde afgelopen zomer het tot de zomer van 2022 lopende contract van Dest open te breken, op te waarderen en te verlengen, maar de speler gaf aan te willen vertrekken. Alle partijen rekenen erop dat er deze week een akkoord over de transfersom (van circa twintig miljoen euro en vijf miljoen aan bonussen) wordt gesloten. München lijkt de volgende bestemming van Dest, al hoopt Koeman op Barcelona.

Gerelateerde posts