Ajax Vrouwen winnen eerste competitiewedstrijd van vv Alkmaar: 1-2

De Ajax Vrouwen zijn de competitie prima begonnen door de uitwedstrijd tegen vv Alkmaar met 1-2 te winnen. Na een half uur kwamen de Ajax Vrouwen op voorsprong nadat de teruggekeerde Van Lunteren raak wist te koppen uit een hoekschop. Lang duurde de voorsprong echter niet want Knol wist met een fraaie boogbal keepster Kop te verschalken. Na rust kwamen de Ajax Vrouwen opnieuw op voorsprong en dit keer kopte Vonkova raak uit een vrije trap. Een kwartier voor tijd kreeg Linda Bakker haar tweede gele kaart en moesten de Ajax Vrouwen met tien speelsters verder. Echter wist Alkmaar die situatie niet te benutten waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning. Over twee weken wacht de thuiswedstrijd tegen SC Heerenveen voor de Ajax Vrouwen.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Van Lunteren (Van der Most), De Sanders, Dijkstra, Verhoeve; Munsterman, Van den Bighelaar, Salmi; Bakker, Vonkova (Jansen), Lewerissa.

Related posts

10 Comments

  1. Secondant

   Ik ben terughoudend met mijn feedback na de strenge vermaning vorige week. Ik laat dit opgedrongen non-nieuws dus maar gewoon links liggen dit keer.

  1. FrankiC

   Vergis je niet: ik hoorde vlak voor de WK-finale voor dames (die ik in en uit principe niet kijk) een vader tegen zijn zoon, die op voetbal wilde, zeggen: Nee jongen, voetbal is voor meisjes.
   Wij gaan niet mee in die hype BR??

   1. -buitenkantje rechts-

    Ik moet toegeven dat ik tijdens het WK wel s wat dames voetbal gezien heb. Ik hield het vaak niet langer dan 10-15 min vol. Wat een armoedig drama.

Comments are closed.