Van de Beek mist return tegen HAPOEL wegens spierblessure

Donny van de Beek zal aanstaande woensdag de return tegen APOEL Nicosia moeten missen wegens een spierblessure aan zijn bovenbeen die hij vrijdag heeft opgelopen op de training. Naar verwachting zal Van de Beek twee tot drie weken uit de roulatie zijn. Van de Beek stond op Cyprus centraal op het middenveld opgesteld, met een aanvallende rol. Een tegenvaller dus voor Erik ten Hag die nu moet kiezen wie de rol van Van de Beek overneemt tegen HAPOEL. Noa Lang kan op zijn positie uit de voeten, al zou ook Hakim Ziyech als aanvallende middenvelder kunnen fungeren. Van de Beek startte tot dusver in alle zeven officiële wedstrijden van Ajax dit seizoen in de basis. Hij maakte daarin twee doelpunten.

Bron: Ajax.nl

AjaxFanzone gaat door maar we stoppen definitief met Android en IOS apps op 30 augustus: Stel nu vast de web-app in!

Related posts

63 Comments

 1. hubert

  Ben eens positief verdorie als het even niet draait kunnen we er opeens niks meer van remember halve finale Europacup 1 landskampioen bekerwinnaar winnaar van JC schaal en hele mooie wedstrijden gezien

  1. Wenen 1995

   Eens, dit Ajax verliest echt niet van Hapoel. Wij hebben nog steeds veeeeeel meer kwaliteit.

  2. Ajax Heracles fan

   Hubert zo zijn zo veel supporters hier zo veel zeiken altijd als het ffe wat minder gaat bah.

  1. FrankiC

   Tuurlijk. Huntelaar in de punt en Ziyech op de plaats van Donny. Noet aan de hand. We moet alleen 90 min op het middenveld heersen.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Onze verdediging is naadje, middenveld is mwoh, en de voorhoede zonder KJH is onzeker….. ik hoop er het beste van. Hopelijk komt er een investering vam 100MIO in een paar lui, die ons stabieler maken, want we zijn er uit als een stel amateurs.

 3. Iedereen heeft een mening

  1 geblesseerde speler moet met deze selectie toch wel op te vangen zijn. Woensdag knallen en CL veiligstellen. Ik ben erbij. ????

 4. a.p.

  Dat is niet best, ja we hebben een uitgebreide selectie, maar Donny is toch wel een Uitstekende voetballer

 5. SonnySilooy

  Volgens de geruchten zou Donny op de plek van Marin gaan spelen.
  Nu krijgt Marin waarschijnlijk weer een kans.
  Denk Tadic op de plek van Donny en voorin Neres, Huntelaar en Ziyech.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Haal Eriksen, haal Suarez. Met dit stelletje gaan we het niet redden. Al helemaal niet met een Zweed van 28, die nog steeds in Zweden speelt. En met Marin, Promes, en Veltman, dat is godverdomme 1e divisie-niveau. Oprotten met hen. Laat het geld rollen en we spelen weer een halve finale…….en haal Bosz terug….

  1. Litmanen

   Vervelend voor jou, maar bij Bosz zou Veltman 100% zeker een basisplaats hebben.
   Promes is inderdaad geen Ajax niveau. Marin staat in een heel andere positie als bij Standard, dus de verantwoordelijkheid voor zijn spel ligt bijTen Hag.

   Verder blijft het vreemd dat niemand het heeft over de blunder om Schone te laten lopen.
   Gisteren bij Genua uitblinker, 90 minuten, tegen Roma, waarin Kluivert gewisseld werd.
   Uitslag Roma-Genua 3-3 met een verrassend sterk Genua.

   Met Schone op 6 en Blind centraal achterin had je veel meer zekerheid gehad.
   Martinez en Nico gaan nog heel veel kaarten pakken en Nous begint er ook één gewoonte van te maken.

   Achterin:
   Veltman, Schuurs, Blind, Nico
   Ekkelenkamp of Dani op 6.

 7. J18

  Dan maar zo:
  Huntelaar
  Neres-Tadic-Ziyech
  Alvarez- Martinez
  Tagliafico- Blind- Schuurs- Dest/Veltman
  Onana

  Dit elftal moet APOEL toch wel aankunnen? En als Neres het weer niet heeft is Promes waarschijnlijk weer beschikbaar.

 8. Eppie

  Ajax moet echt doordrukken voor Dani Olmo- hij is echt enorme meerwaarde als hij komt. Betaal die 45 mln en volgend jaar is hij verkoopbaar voor 60-70 (hopelijk 2 jaar). Overmars durf het aan aub; dat is echt game changer voor Ajax en zal verlies van Frenkie niet zo doen voelen.

 9. Forever nr14

  Mmmm geblesseerd of transfer toch? Het is maar verdacht stil rondom Donny, terwijl hij laatst riep (duidelijkheid) te willen? Mmmmm

 10. Forever nr14

  KHW, ik blijf het zeggen die TH is het niet en gaat het ook niet worden, door het materiaal van vorig seizoen mocht hij mee profiteren, tis het m gewoon niet hoor.

  1. Koning Haarms Wolfs

   Dat is ook mijn vrees. We gaan het beleven. Feitelijk zijn er maar 2 weg, maar ik denk dat ieder team op de wereld twee van dit soort spelers mist.

 11. Prinsengracht

  Wij lopen te kutten zonder Frenkie en Matthijs. En Matthijs zit op de bank en Frenkie loopt te zwemmen bij Barcelona.

  1. Finidi

   Jaja het is altijd de schuld vd trainer of kapitaalkrachtige clubs die ons leegkopen maar misschien moeten de heren voetballers eens de vakantiemodus omdraaien naar presteren op het veld en wel vanaf dag één! Godsgeklaagd hoe vaak de bal verkeerd ingespeeld werd tegen nb Hapoel,daar kan een trainer op dit nivo toch niks meer aan doen of gaan we terug naar puppietraining en dan ook nog een uitstel van eredivisieduel. Vooral pamperen jongens vooral pamperen, contracten opgewaardeert prima maar presteer dan wel wat heren vh goede leven

   1. Prinsengracht

    Waar heb jij het over? Je reageert onder mijn post. Maar niet op wat ik zeg. Of had je gezopen?

 12. SanderD

  Begin van elk seizoen is Ajax bagger. Vaak pas na een wedstrijd of 10 begint het een beetje te lopen.

 13. Forever nr14

  Ik denk ook dat die lampen toch “voor het zoveelste jaar” het beter voor elkaar hebben, let op mijn woorden.
  Graf club bah.

  1. FrankiC

   Ze missen toch een en ander na verkoop van Angelino, Luuk dJ en Lozano. Wat hebben ze daar voor in de plaats? Kopen net zo slecht in als Ajax.

 14. Forever nr14

  Klopt idd, maar Malen, Bergwijn en een paar erg goede jongelelingen erbij kan dit een goede mix worden, daarbij komt dat de onze met dikke salarissen voetballen en verwend zijn, en een trainert (van Bommel is nog een graat erger) die er niets van kan en ook totaal geen planB heeft zoals vorige week. Staat ie daar te kijken als een zak patat maar ingrijpen ho maar. Om maar een voorbeeld te noemen. Hij heeft op het materiaal van afgelopen seizoen mee mogen varen. Dat heeft m veel geluk gebracht.

Comments are closed.