There are no ads, please add some


35.000 supporters op wachtlijst voor een seizoenkaart bij Ajax

Ajax heeft een geweldig seizoen achter de rug door landskampioen te worden, de KNVB beker te winnen en de halve finale van de Champions League te bereiken. De verkoop van de Ajaxshirts breekt dan ook alle records en ook de wachttijd voor een seizoenkaart is inmiddels fors gegroeid. Ajax Life weet te melden dat er maar liefst 35.000 mensen op de wachtlijst staan voor een seizoenskaart en dat deze lijst nog steeds groeit. De verwachting is dat er ongeveer 98 procent van de seizoenskaarthouders zijn plek behoudt. Helaas voor de wachtenden is er van een leegloop op de tribunes dus geen enkele sprake. Sterker nog, zoโ€™n beetje iedereen verlengt om ook komend seizoen weer te genieten van ons aller Ajax.

Bron: Ajaxlife

Gerelateerde posts

55 reacties

 1. Iedereen heeft een mening

  Het is mij (mijn zoon) gelukt om in april 2 seizoenkaarten te bemachtigen. ๐Ÿ˜„๐Ÿ˜„๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช. Dus vanaf komend seizoen zijn wij er steeds bij. ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ˜Ž

 2. Indojood

  Mij benieuwen wie die twee field seats heeft gekocht. Slecht voor je hart, die twee plekken.

   1. Indojood

    Ik las trouwens dat er geen opzeggingen voor field seats terwijl Eug zei dat ie ze had opgezegd n.a.v. het incident met de steward. Hij had deze seats als particulier terwijl je ze als bedrijf met KvK-nummer moet kopen.

    Wat een fantast…๐Ÿ˜‚

    1. Zlatan4ever

     PG en Indojood , ik heb de ๐Ÿ‘๐Ÿปgegeven. Zoals eerder gemoreerd je mag de mijne allemaal hebben ๐Ÿ˜๐Ÿ‘๐Ÿป

     1. Zlatan4ever

      Sorry, je mag de ๐Ÿ‘๐Ÿป toch niet hebben. Ik had ze al aan Hurbmietje beloofd…๐Ÿคฆโ€โ™‚๏ธ๐Ÿ˜†

   1. Amoebe

    Natuurlijk is dat technisch mogelijk.

    Of het betaalbaar is is een andere vraag.
    Mischien hebben ze in de huidige constructie wel genoeg marge ingrbouwd voor een extra ring, zo niet dan moet een hele ring zelf dragend worden (en dat maakt het veel duurder).

    1. Ajax 1

     3e ring is op sommige momenten natuurlijk fijn, maar dan moet je de kaarten zo verkopen dat het stadion beneden altijd vol zit eerste twee ringen en lege plekken op de derde ring. Bij grotere wedstrijden zit dan de derde ring altijd vol, zou toch mooi zijn en loont op langere termijn echt eel

     1. WZA(b)WZDB

      Je blijft lege plekken houden bij โ€œkleinereโ€ wedstrijden waarbij seizoenkaarthouders niet komen. Ajax-Emmen op een vrijdagavond 18.30 uur of zondagmiddag met prachtig weer zal echt niet volstromen, ook niet op de 1e en 2e ring.

    2. Prinsengracht

     Ik heb het zelf ook even opgezocht al. Maar toch bedankt Amoebe en AB.

     1. HURBIE

      Als je boven in de tweede ring zit zie je al bijna niets
      Laat staan als er nog een ring bijkomt
      ZIE je helemaal stippies

 3. -buitenkantje rechts-

  Gelukkig is er Fox.. en met een Dolby surround erbij kom je een heel eind..๐Ÿ˜‹

    1. Indojood

     Voetbal is toch al een klein deel van je leven dus dat principe is niets waard.

     1. WZA(b)WZDB

      Hap hap ? Dan is elke reactie bij elk topic hap hap. Maar goed, jij weer blij. Maar ik ben blij met mijn principes en blij dat voetbal niet voor familie komt. Ik kom er voor uit, anderen verschuilen zich. WZA(b)WZDB. Wees gerust, ik zal nog wel vaker โ€œhappenโ€.

     2. Indojood

      Niemand zegt hier dat voetbal voor familie komt. Dat maak jij er van. Ieder weldenkend mens vindt zijn familie het belangrijkst. Bij mij en veel andere supporters neemt Ajax vanzelfsprekend daarna een belangrijke plaats in.

      Gewoon even de feiten: Jij gaat op een Ajax-forum rondbazuinen dat voetbal een klein deel van je leven is, je vriendje een plezier doet met je seizoenkaart, je weigert om een paar euro aan Fox te besteden en je tijdens uitwedstrijden liever asielzoekers bezighoudt.

      Dat noem ik een nepsupporter en een aandachtshoer.

     3. Zlatan4ever

      Hear Hear Indojood ! ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘Š๐Ÿป๐ŸฅŠ

 4. Vak 120

  Ben er met mijn maat gewoon weer bij! Of het nu weer zoโ€™n top jaar word of iets minder..gewoon steunen die ploeg! En lekker wat bier drinken is altijd gezellig๐Ÿบ๐Ÿ˜

 5. AJAXForever61

  Mijn 21 e seizoenkaarten samen met zoon gewoon weer verlengd, in goede en slechte tijden, altijd mijn trots en liefde voor de club!!

 6. Zlatan4ever

  Al van af de Meer een seizoenkaart, dus loyaal aan ons cluppie in goede en slechte tijden

 7. a.p.

  Zlatan ook ik, eerst vak P, later vak M in de Meer , nu vak 125 in de Johan Cruijff Arena. Het klopt we hebben niet altijd mooi weer gehad.

  1. Zlatan4ever

   a.p. Top ! Ik zat (ik bedoel stond) op E. Moest ruim een uur voor de wedstrijd binnen zijn anders stond er een paal in de weg ๐Ÿ˜‚
   Geen doelpaal by the way.
   Was wel een mooie tijd met Tjeu La Ling die op de brommer iedereen passeerde en dan de bal bij iemand op de stropdas plaatste onder luide ondersteuning van de supporters

 8. WZA(b)WZDB

  Lees net dat Ajax019 tegen Feijenoord gestaakt is. Was iemand bij de wedstrijd? Gaan weer de meest vreemde verhalen rond (van opstootje tot flink hommeles)

  1. Prinsengracht

   Het is beachelijk. Op dit forum zag ik van de week mensen die wilden gaan, maar geen kaart hadden. Er was wel veel tuig, dat ik normaal nooit zie. Bij iedere wedstrijd zit de familie van de tegenstanders gewoon op de Bobby Haarms tribune. Ook die van 010. En ze kunnen dan gewoon juichen en klappen voor hun kind. Nu kon dat dus niet. Belachelijk. Ik ben even genezen. Tegenwoordig wordt bijna alles verziekt door gefrustreerden.

  2. vak411

   ach ja… niet goed te praten maar stonden er vorige week geen 100 schuimbekkende kakkerlakken bij een amateurwedstrijd in Amsterdam? geef ze die 3 punten dan wint dat kutvolk ook eens wat en kunnen ze weer roepen dat ze de beste jeugdopleiding hebben. calimero volk.. kijk eens hoe wij jaar op jaar behandeld worden daar. op ieder viaduct staan minder begaafden met stenen als we die kant op gaan. maak dit niet zo groot dan

   1. WZA(b)WZDB

    Dus als zij het doen doen wij het ook? Nogal prehistorische gedachte. Aan beide kanten gestoord gedrag. Zorgen dat je weet wie het waren en stadionverbod voor het leven met meldingsplicht. Merendeel zijn meelopers ook nog.

    1. vak411

     Ab, beste teletekst supporter volgens mij zeg ik .. niet goed te praten kneus. maar ik zeg ook dat ze daar niet roomser moeten zijn dan de paus. vergelijk het met een grote bek en de hoogste mening over de jeugd terwijl je nooit gaat kijken. Denk dat je het nu goed snapt.

     1. WZA(b)WZDB

      Lekker aandacht verschuiven naar mij 411? Je bent gewoon een domme lul.

   2. -buitenkantje rechts-

    Interesseert me geen reet vak 411.. Het was gewoon beschamend.. Volgens mij zijn de fotoโ€™s duidelijk en zijn de betrokkenen zo aan te wijzen. Gewoon stadionverbod komend seizoen..oprotten!!

    1. Ajax 1

     Stadionverbod voor het leven…..een seizoen te weinig. Als je zo idioot bent mag je niet meer naar het stadion, simpel.

   3. Zlatan4ever

    Ik begrijp je volkomen vak411.
    Iedere uitwedstrijd moest je met de trein en dan werden er van af Delft tot de (Bad)kuip stoeptegels door de ruiten gegooid. Ieder seizoen weer…
    Randfiguren als Abu Bilal zitten altijd veilig teletext te kijken….
    En die hebben dan het meeste commentaar….sukkeltjes.
    Ze hebben geen idee hoe heftig de haat tegen ons is in 010.

    GEEN BENUL (ZERO)

  3. Zlatan4ever

   Sorry Abu Bilal, ik kon het niet laten. Het was meer dan een opstootje, die kakkies hadden nog wat te goed …๐ŸฅŠ๐Ÿ˜โœก๏ธ

 9. a.p.

  ik hoop wel dat je deze mensen controleren of ze een seizoenkaart hebben indien ja, seizoenkaart intrekken er zijn nog ongeveer 35.000 mensen die van Ajax-voetbal! houden

 10. Hanski

  Je schaamt je tich kapot voor dit soort gedrag? Hoe zielig kun je zijn om ouders van spelers van tegenstander te bedreigen? Te zielig voor woorden..en daarna weer meejanken omdat echte supporters niet meemogen naar uitwerstrijd tegen feijenoord…kansloos dit gedrag stadionverbod voor t leven en pinten direct naar rotterdam…hebben ze daar ook nog wat te vieren….

  1. Zlatan4ever

   Niks naar 010 Hanski, ze krijgen nu een koekje van eigen deeg.
   Hoe vaak is er in het Olympisch Stadion bij AJAX – Kakkies geen tribune aangevallen waar alleen maar ouders met kinderen zaten? Ik ben er van overtuigd dat er niet alleen gejuigd werd door die โ€œfijne oudersโ€. Daar is meer aan de hand geweest…

Reageren is niet mogelijk.