´Overmars trekt mogelijk stekker uit deal met Magallán en schakelt gelijk door´

Lisandro Magallán kan een overstap naar Ajax zeer waarschijnlijk vergeten en dat heeft de speler te danken aan zijn huidige werkgever Boca Juniors. De Argentijnse club wil eerst een vervanger halen voor Magallán alvorens zij hem willen laten vertrekken naar Amsterdam. Marc Overmars lijkt inmiddels klaar met het spelletje en schakelt daarom ook gelijk door.

Radio La Red weet te melden dat Ajax de deadline van 72 uur heeft afgewacht en dat het nu op het punt staat om de stekker uit de deal te trekken. Volgens het radiostation heeft Overmars al een tweede optie geïdentificeerd en is er inmiddels contact gelegd met Tottenham Hotspur om te informeren naar de 20-jarige Argentijnse verdediger Juan Foyth. De speler kwam vorig jaar voor ongeveer tien miljoen over van Estudiantes maar kwam amper tot spelen toe in het eerste elftal van The Spurs.

Bron: Radio La Red

Related posts

44 Comments

  1. HURBIE

   Wordt vervolgd
   Dan was hij niet bestemd voor AJAX
   NOOIT GEEN ZAKEN MEER DOEN MET ZE

   1. Peter kopsterk

    Ajax wil ook altijd voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Iets meer bieden.

    1. Amoebe

     Daar gaat het niet om…zij willen eerst een vervanger alvorens ze hem laten gaan.

 1. timkloppers

  lekker onderhandelen in Zuid Amerika. Volgens mij een grote corrupte bende.

  1. Valentino

   De handtekening van Magallan staat al wel op papier, maar is helaas nog niks waard.

 2. a.p.

  jammer wat betekend ons aller Ajax nog in de huidige voetbalwereld. we worden gewoon in de maling genomen om de prijs te doen stijgen

  1. dickst14

   Als Overmars nou eens gelijk iets minder dan de vraagprijs had betaald dan was hij waarschijnlijk binnen geweest. Na een maand onderhandelen zijn er natuurlijk ook andere kapers op de kust. Hij had gewoon 5 miljoen meer voor Kluivert moeten vragen dan waren die 2 miljoen verschil tussen vraag en aanbod ook geen probleem geweest.

 3. Zlatan4ever

  Overmars doet het goed, om gelijk de onderhandelingen af te kappen. Zuid-amerikaanse smerige praktijen.

 4. Charka53

  Zo is dat Marco , en zijn Ajax en we laten ons niet als kleine jongens behandelen.

 5. johnie stalker

  Nou hoorde ik toch al niet zulke goede verhalen over die hele Magallán, dus wat mij betreft: NEXT!

 6. Ajax 1

  Jammer dat alternatief 20 is….met de ligt, wober, schuurs genoeg talent, ervaring nodig. Neem aan dat dit enkel onderdeel vh spel is om magallan binnen te halen. Anders iemand v 25+ alsjeblieft

  1. Mijn Club

   AJAX1: met je eens, Ajax heeft behoefte aan ervaren spelers. Met enkel jeugd ga je nooit een rol van betekenis spelen. Kampioenschap? Ws weer niet, en Europees al helemaal niet.

  2. De Nees

   Het moet ook vooral niet te veel kosten bij Ajax. Zuinig onderhandelen want je wilt alleen meedoen aan die transfergekte als je zelf verkoopt natuurlijk. Snel doorschakelen naar een jeugdspeler want daarvan hebben we nog niet genoeg.

 7. kanu

  Goed bezig niet met je laten sollen.Ben alleen bang tot er door dat klote geld er nog meer zullen vertrekken en dat er sommige niet te houden zijn. In het kort houden niks meer over

 8. AFCA my World

  Had het gelijk al gezegd,pas als de handtekening staat pas juichen, hij vertrekt nu naar een andere (engelse) club ! ⚽️

 9. Jimmy1971

  Beter zoeken naar een verdediger van rond de 25 jaar, we hebben ervaring nodig achterin, of het moet een nieuwe Sanchez zijn! Maar zo’n speler kom je niet gauw weer tegen..

 10. ajacied078

  foyth is welkom leuke speler al staat hij bij de spurs op plan 2. maja verthongen en sanchez voor je positie en mog een paar andere belgen dan wordt het lastig.

 11. Iamsterdam2015

  Off: als we de kranten mogen geloven dan vraagt Ajax 50 miljoen voor De Jong en 60 miljoen voor De Ligt. Ik Eg goed bezig!!!!!

  1. Mijn Club

   IAMAMST: Zou kunnen, maar de vraag is altijd: wie heeft dit ‘nieuws’ gelekt? Is het überhaupt waar, want ik kan me niet indenken dat Overmars dit nieuws verspreid. Tenzij het een soort van bewust lekken is dus ???

   1. Iamsterdam2015

    Nee precied Mijn Club. Daarom zef ik ook “ als we de kranten mogen geloven”. Soms hebben ze gelijk maar vaker kletsen ze maar wat. Persoonlijk denk ik dat van de Ligt waar kan zijn, de Jong daarentegen is geblesseerd geweest en is nog steeds niet fit. Denk niet dat Barca helemaal gek ik.

  2. Ab

   Ze zijn pas goed bezig als ze zeggen: niet te koop.
   Dat hebben de heren Overmars en van der Sar nl beloofd aan de supporters.
   Dat dit van meet af aan een lize holle belofte was, was mij wel duidelijk maar blaas dan niet zo hoog van de toren.
   Het klopt gewoon niet om in een zin te zeggen: niet te koop en vervolgensde mogelijkheid van een prijskaartje geven.
   Kortom, zoals ieder jaar, ongeloofwaardig.
   Welke echte zekere versterkingen zijn er nu gehaald. Versterkingen met ervaring qua internationale wedstrijden en leeftijd? Die beloven ze telkens.

 12. JohnDoe77

  Prima; als ze zo slecht gemotiveerd zijn te verkopen bij een goed bod, wordt de transfer een drama en zijn we veel te afhankelijk!

 13. Henny van der Linden

  Ajax zal nu toch erg snel vervangers moeten aantrekken voor Kluivert en als de aankoop van Magallan niet doorgaat een andere speler.
  Tadic lijkt mij in ieder geval een goede aankoop en Nigel de Jong zal in ieder geval ook welkom zijn voor de routine , Hopelijk zal er deze week nog een aankoop worden gedaan want spelers zijn nu meer dan welkom alleen al door het nieuws van de Ligt en de Jong die door grote clubs graag aangetrokken willen worden.

  1. ajacied078

   wat moeten we met nigel over de top de schopper? we moeten meevoetballende ervaring hebben die kan sturen en leiding geven

 14. Jan74

  Giede zet maar doe het zelf ook eens als wij Ajax nog geen vervanger hebben.

 15. Jan74

  Goede zet maar doe het zelf ook eens als wij Ajax nog geen vervanger hebben.

 16. Johan-Marco-Franklin-Dennis

  Mwoah
  Vaste basisspeler bij Argentijnse topclub of een vooralsnog mislukte verdediger van Spurs. Of die verdediger van Toulouse of all clubs……
  Gewoon vasthouden aan plan A Marc!!!!!
  En anders eigen jeugd??

  1. Ab

   Dus als een speler niet de basis haalt bij de Spurs is hij op voorhand een mislukte speler. Dan is Klaassen ook een slechte speler dus om maar een voorbeeld te noemen. Ik denk dat de concurrentie en het aantal beschikbare spelers voor de basis bij de Spurs groter is dan bij elke club in Argentinië. daarnaast was Magallan op 20 jarige leeftijd ook geen basisspeler bij een Argentijnse topclub, dat was pas op 23/24 jarige leeftijd het geval. Daarvoor ook zeer incidentele basisplaatsen.
   Kortom (Z)Eug, eerst je verdiepen in de materie voordat je een beetje interessant gaat lopen doen.

 17. ems

  Of ze vinden het bod interessant of niet interessant genoeg , in het laatste geval gaan ze spelletjes spelen om de prijs op te drijven.

 18. Ab

  Op 4 juni dreigt Ajax om na 72 uur de stekker uit de deal te trekken. Overmars krijgt van diverse mensen waardering voor deze opstelling.
  Bijna 200 uur later trekt Overmars mogelijk de stekker uit de deal om gelijk door te schakelen.
  Overmars heeft een heel vreemd klokje dat in ieder geval erg langzaam tikt.
  Is het ook meteen duidelijk waarom hij de selectie altijd zo laat (of helemaal niet) op orde heeft. Hij leeft in een andere wereld.

  1. paullus

   helemaal gelijk Ab
   Je ziet het alweer aankomen de selectie weer niet op orde en maar wachten

   1. ems

    Niet zo negatief, hij denkt een beetje met de zuid amerikaanse volksaard mee thats all

    1. Ab

     Daar hebben hier geen tijd voor, volgend seizoen staat voor deur met belangrijke wedstrijden. Die geintjes doet hij maar met zijn Zuid Amerikaanse huisschilder.

Comments are closed.