Krul genoemd als opvolger Cillessen

0729opendag9_cillessen

Ajax moet snel schakelen nu doelman Jasper Cillessen op het punt staat om een vijfjarig contract te ondertekenen bij FC Barcelona. Tim Krul lijkt nu de voornaamste kandidaat om Cillessen op te volgen. Krul degradeerde afgelopen seizoen met zijn huidige club Newcastle United naar het Championship. De Engelse club verlangt vijf miljoen voor Krul waarbij alleen het salaris van de doelman een obstakel kan vormen. Krul verdient in Engeland drie tot vier keer meer als het salarisplafond bij Ajax. Ajax wil het liefst iemand kopen en heeft daarom ook een plan B achter de hand mocht de komst van Krul onhaalbaar zijn. Hierbij is de naam van Vitesse-doelman Eloy Room ook al gevallen.

Bron: AD

Related posts

89 Comments

      1. BobbyHaarms

        Precies, ophalen die gozer! Al het andere is zowiezo minder dan Jasper en de transferperiode loopt bijna af, gelijk actie Marc!

      2. jojocoolio

        Als ze volgende week toch in rusland zijn kunnen we dan niet gelijk de keeper van rostov meenemen

          1. Remco425

            Ik denk dat jij de enige bent. De rest baseert het op die ene wedstrijd waarin hij ook nog eens niet echt is getest.

        1. Remco425

          Valt wel mee toch? Alleen Cillissen en Milik. Daar hebben we Sanchez, Cassiere en Traore voor terug. En er komt dus nog een keeper bij.

    1. Litmanen

      Niet zo’n geweldig talent, maar er staat wel een kerel in doel. Ik blijf Padt een goed alternatief vinden. Technisch een goede keeper en bovendien een echte vent geworden in doel. Als hij uitkomt schrik je toch van hem. Dat had hij vroeger niet.
      Maar goed, vdSar zal wel weten wat het beste is voor Ajax, want ik neem aan dat ze dit niet aan Marc overlaten.

        1. Remco425

          Ik zie Steek graag terugkomen maar ik denk dat Krul op dit moment de meest logische keuze zou zijn.

          1. HURBIE

            Wat gaan die spelers toch makkelijk weg
            Zijn wij de SUPPORTERS dan de enige met echte clubliefde

          2. Remco425

            Ja. Danny Blind speler was de laatste met echte clubliefde. En die kwam niet eens uit de eigen opleiding.

  1. JohnDoe77

    Krul lijkt mij prima, ervaren en een degelijke keeper. Voor dat geld ook prima, maar het salaris mag wat omlaag dan! Snel halen, Rostov uit altijd lastig!

  2. Valentino

    Vandaag nog ophalen, geweldige keeper. Dan maar een keer het salarisplafond negeren. Met deze jongen haal je gewoon
    het kampioenschap binnen. En voor Krul ook een mooie club om je in de kijker te spelen, kijk waar het Jasper heeft gebracht.

    1. Litmanen

      Kom op zeg, bij Ajax wint de keeper geen titel. Gewoon vijf minuten per wedstrijd scherp zijn.

      1. Valentino

        Zolang de voorhoede en middenveld te weinig scoren kan de keeper wel degelijk je de titel bezorgen als zijn doel schoon houdt.

  3. woody79

    als hij komt wordt hij waarschijnlijk eerste doelman in oranje. cillessen zal op de achtergrond raken als hij zijn potjes in barca b speelt

    1. De seijs

      Ik denk dat Room de keeper van ajax wordt. Die is betaalbaar voor ajax en ik denk dat hij nu niet veel onder Krul is. Salaris van krul is te hoog voor Ajax . En dan weet je het wel. Room dus en misschien wordt het wel slagroom op de taart.

      1. PvL020

        Dat denk ik dus ook en Bosz heeft al met hem gewerkt en heeft het goed gedaan. Voor Krul gaan en Room als 2e

  4. ajax26

    Het gaat alleen maar eeger worden.
    Bij ajax blijven ze alleen maar verkopen.
    Ik hen benieuwd als er echt iets gaat komen en daarmee bedoel ik een redelijk goede speler

    1. AFC98

      Bailey is een goeie, ajax wilde 14 miljoen betalen, en nu wil genk ineens 20+jaar verhuur. Dus het is onrealistisch dat dat soort spelers komen helaas…

    1. BobbyHaarms

      Als ze al een serieus plan B hadden…maar als je Krul kan aantrekken moet je het niet nalaten. Elke strafschop tegen was een goal bij Jasper, maar met Tim heb je tenminste een killer in je goal staan.

      1. Remco425

        Is ook geen penalty killer. Had er het jaar van het WK ook nog geeneen gestopt. Van Gaal blufte gewoon en bracht daarmee de penaltynemers aan het twijfelen.

        1. BobbyHaarms

          Das waar en dat was een geniale zet van die v. Gaal (moet ik hem meegeven). Maar met een penalty tegen zou ik ook liever Krul voor m’n doel willen hebben, zeker met de wetenschap dat Jasper er nooit 1 stopt.

          1. Remco425

            Daar heb je ook gelijk in. Al krijg je in een seizoen misschien maar 5-10 penalties tegen, terwijl je dat aan gewone reddingen iedere wedstrijd moet verrichten. Dat laatste is dus belangrijker dan het zijn van een penalty killer.

          2. BobbyHaarms

            Ook weer waar. Maar die 5-10 penalty’s kunnen daarintegen ook net die penalty zijn waardoor je een wedstrijd wint of zelfs verliest..m.a.w. we moeten gewoon een allround keeper hebben die beide facetten beheert. ?

          3. Remco425

            Klopt, ik bedoelde ook niet dat penalties helemaal onbelangrijk zijn, maar sommigen hier deden voorkomen alsof dat het belangrijkste is, maar het is het meest onbelangrijke aspect, omdat een goed genomen penalty altijd zit en een penalty killer ze ook niet allemaal stopt. Dan heb je het hooguit over 3 of 4 reddingen in een jaar. Maar je hebt gelijk, het is een prettige bijkomstigheid.

          4. BobbyHaarms

            Laat Marc maar snel handelen dan. Maar een nieuwe keeper mag woensdag toch niet spelen? Dat vermoeden krijg ik namelijk omdat ze Jasper woensdag nog willen opstellen..

          5. Remco425

            Inderdaad. Voor deze ronde mochten we op de dag voor de thuiswedstrijd 1 extra speler inschrijven. Dat was Traore. Weet alleen niet of Jasper er nu nog wel met zn gedachte bij is. Is hij het goed doet is het een prachtig afscheid, dat zou een prima motivatie kunnen zijn. Maar als hij weer een cruciale fout maakt zijn hij en Bosz de gebeten honden en kan je je geen slechter afscheid bedenken. Moeilijke kwestie.

          6. BobbyHaarms

            Zeker. In eerste instantie laat je Cillessen dan natuurlijk keepen, het is een Europese beladen wedstrijd om een plek in de CL en zie dat niet zitten om te doen met de onervaren Onana of Boer. Maar maakt hij weer een cruciale fout heb je de poppen aan het dansen en moet Jasper met de staart tussen zijn benen weg…

          7. Remco425

            Ik zie dat eerlijk gezegd ook niet zitten met Onana of Boer. Hoewel je ze daar eigenlijk wel voor hebt. Als Jasper geblesseerd was moesten die 2 het ook opvangen.

          8. BobbyHaarms

            Als Jasper niet speelt woensdag (ga ik wel vanuit) zal Bosz toch moeten kiezen: wederom de onervaren Onana? Of toch Boer weer van stal halen (zal ook niet van het zelfvertrouwen barsten nadat hij gisteren werd gepasseerd)….ga er maar aan staan…

      1. KBouter

        De Steek alweer een transfer? Hoe vaak op korte termijn mag je wisselen van ploeg, daar zal toch ook wel een beperking op staan?

  5. Ajaxslied

    Ik hoop zo dat krul komt dan gaan we er tenminste niet op achteruit. Geef hem gewoon iets meer salaris en bonussen die hij kan halen om hem te overtuigen.

  6. KBouter

    Als ik dan toch veel geld uit moest geven…dan lag mijn prioriteit bij Krul, en niet bij Bailey voor 20 mio.

  7. Indojood

    Krul is ervaren met het WK en de PL. Een keeper uit de NL competitie staat met knikkende knieën op doel als ie bij ons debuteert. Dat kunnen we niet gebruiken.

  8. Hallo1000

    Wat ik niet snap he.. Mensen zeuren laat t geld niet op de bank staan. Vervolgens wil ajax bailey kopen voor 15 mil en dan dit: Euh uh eh uh nou nou nou marc das echt te duur blablabla
    We hebben toch genoeg geld dus zeik niet en geef het uit! Laten we een keer geen Hollands beleid uitvoeren!

    1. AFC98

      Ja maar ze willen nu 20 miljoen + een jaar verhuur. Dus dan betaal je 20 en krijg je hem volgend jaar pas.

  9. AFCA my World

    He jongens vergeet niet dat Hart ook nog rondloopt en weg mag,die mag van mij ook wel komen hoor !

  10. Amoebe

    Dit is wel een keeper die angst inboezemd!

    Niets over cillessen zijn kwaliteiten maar het brave droop er wel vanaf…wat hij weer ging proberen te verbloemen met toneelspel.

    Krul is wel een kerel!

  11. MokumAFCA

    Je kan wel voor krul gaan, maar die moet nog een maand revalideren. Ik heb gelezen dat mensen Padt noemen als opvolger en dat is zeker een waardige doelman. Krul gaat denk ik niet komen zeker met het salaris

  12. vanzanten

    Ik steun KBouter. Padt lijkt me een goede vervanger. Ik las bovendien dat Krul BIJNA hersteld is van een langdurige blessure. Dat betekent dan dat hij niet direct inzetbaar is neem ik aan. Daar zou ik zelf dan niet voor kiezen….

  13. Johan77

    Gewoon Andre Onana in doel zetten. Cilissen is ook zo voor de leeuwen gegooid. Ik heb alle vertrouwen in Onana!

  14. Jimmy1971

    Je hebt , nu direct , een in vorm zijnde goede keeper nodig ..
    Doorschakelen Marc , jij weet dit al een week !!

  15. Niels1983

    Zeker proberen te halen de ruiter is ook goed maar we moeten wel wat ervaring houden in het elftal helaas is stekelenburg net verkast zou het liefst hem terug zien

  16. Iamsterdam2015

    Je kan en mag zeggen wat je wil over cillessen, prima ook ik heb mijn mening. Maar als ik lees hoe sommige mensen TOTAAL RESPECTLOOS over deze man schrijven en echt domme dingen gaan roepen heb ik echt zoiets van……..kan het ff minder of op z’n minst respectvoller!?!?!? Wes eerlijk, verdiend hij na al die jaren deze shit!?!? Op basis van twee fout(jes)en???

Comments are closed.