‘Lazio opent onderhandelingen inzake transfer Tete’

0807tete

Kenny Tete staat volgens het Italiaanse Calcionews 24 in de belangstelling van Lazio Roma en het medium weet tevens te melden dat de Italianen zich hebben gemeld in Amsterdam om over een transfer van de rechtsback te praten. Tete raakte tijdens de thuiswedstrijd tegen FK Rostov zijn basisplaats kwijt aan Joel Veltman al blijft het de vraag of Ajax openstaat voor een transfer en hoe hoog de transfersom zal moeten bedragen. Tete heeft inmiddels veertig wedstrijden in het eerste elftal van Ajax achter zijn naam staan en is nog in het bezit van een contract tot medio 2018.

Bron: Calcionews24

Related posts

66 Comments

  1. Vakje129

    Zijn het de uitverkoop weken bij Ajax of kunnen we ook nog spelers behouden , gewoon €35,-mil vragen want daar is genoeg mafia geld .!

    1. marcussboss

      Dit zou zo’n grote fout zijn! Verhuur hem dan op zn minst, maar deze jongen gaan we echt nog nodig hebben! Aanvallend minder sterk, maar verdedigend misschien wel de beste back van Nederland. net wat je zegt! gewoon €35mil vragen en niet voor minder laten gaan!

      1. De Ajacied

        Zou slechte actie zijn hoor
        Of hij moet zo’n 25 miljoen opleveren dan zeg ik gaan
        ❌❌❌

        1. Zlatan

          Nee ! Niet verkopen , het is geen uitverkoop ! Ze willen alle spelers van jong Ajax hebben , verhuur de spelers , zij komen sterker terug .

    2. jojocoolio

      Kunnen die tyfus spagettie vreters niet eerder komen dan op het laatste moment.. Zeker weer die rioolbak die er achter zit… Ajax heeft hem groot gemaakt en hij maakt ajax kapot… Zo een hekel aan die sukkel…

      1. De Ajacied

        Ja die kut pizzabakker van een Raiola ja
        Das echt een volgevreten varken ja, heeft alleen aan Pogba al 30 miljoen verdient en Zlatan denk ik ook zo iets maar nooit genoeg zou broer van Dick Advocaat of Guus Hiddink kunnen zijn ja
        Bah bah
        ❌❌❌

    3. De seijs

      Nooit verkopen Vakje 129 Dit word de beste rechtsback die we in jaren gehad hebben.Nu effe in een dip maar komt er snel uit en dan is hij om omstreden .

    4. Ajax nr 1

      AJAX van harte gefeliciteerd met het verkopen van al je spelers. Wat zal Peter blij zijn dat hij trainer Is van Ajax. Er gaat nog veel meer gebeuren vrees ik. Er Is geen 1 club die zich zo leeg laat kopen in Europa als Ajax ieder seizoen
      Zo vlak voor het seizoen. Waarom Is er eigenlijk nog een voorbereiding bij Ajax. Het gaat gewoon alleen nog maar om de centen dat blijkt nu alweer.

      1. imoJC

        Is Ajax daar schuldig aan? Zaakwaarnemers gaan op zoek en bieden aan. Clubs zijn op zoek en vragen. Momenteel worden ee hele rare bedragen betaald voor middelmatige spelers. Spelers krijgen belachelijke salarissen, koetom negen van de tien keer is het simpelweg niet teben te houden. Als Ajax haar poot stijf zou housen heb je grote kans dat je met een ontevreden speler in je selectie zit. Alle spelers die Raiola als zaakwaarnemer hebben heb ik mijn ernstige twijfels bij vwb blijven om beter te worden. Geld speelt dan een geote rol.

    1. Litmanen

      Welnee, laat maar gaan voor veel geld. Alleen jammer dat we Ricardo voor twee stuivers hebben laten lopen, overigens precies de reden waarom ik vorig seizoen smeekte om vRhijn te houden. Vorig jaar was er al belangstelling voor Tete.
      Laten we eerlijk zijn, in een elftal wat niet wil voetballen ( italie) is Tete een bruikbare back. Barcelona of Bayern zal hem niet halen.

      1. Geroldkohlen

        tete is de beste back van Nederland ,en kan echt wel de top halen! en de laatste paar jaar is hij met kop en schouders beter als van rhijn! gewoon dom zou het zijn om hem nu te verkopen!

      2. dickst14

        Hou nou eindelijk eens op over van Rhijn. verleden jaar niet gespeeld en de 2 seizoenen ervoor dramatisch (woorden van van Rhijn zelf). Dus je hebt gelijk als je het over 4 jaar geleden hebt. Pfff zelfde als Boillesen, zijn geen verdedigers, verkeerde kant dekken en een schouderduw en ze liggen op de grond. Wat was ik blij met Dijks en Tete afgelopen jaar.

        1. Litmanen

          Je bent de weg kwijt dickst. Ricardo heeft volgens jou gezegd dat hij drie jaar dramatisch gespeeld heeft. Lijkt me niet als je in oranje speelt. Maar blijven jullie maar dromen over onze stijllist Tete. Ik vind het qua voetballer veel minder. Het tikkie terug is door hem opnieuw uitgevonden. Nog nooit een goede aanvallende actie gezien van hem.
          VdWiel en vRhijn waren echte Ajax backs. En ja verdedigend wat minder maar in het Ajax systeem met veel meer rendement. Altijd buitenom bij de naar binnen trekkende rechtsbuiten. Tete durft niet over de middenlijn te komen. Zo kan zelfs ik mijn man wel uitschakelen.

          1. Geroldkohlen

            wat is de eerste taak dat een verdediger moet kunnen uitvoeren litmanen?????? VERDEDIGEN!!

          2. dickst14

            Met van Rhijn had ik hetzelfde als met Martins indi in het nederlands elftal. En dat heb ik niet gauw. ERGERNIS
            Litmanen is een naam die voor voetbal staat. misbruik die naam aub niet meer.

    2. HURBIE

      Gaat lekker zo bij AJAX denken die buitenlandse clubs dat we de prijsmepper zijn
      ROT OP BLIJF VAN ONZE SPELERS AF ÁLLEMAAL

      1. Charka53

        Hebben ze daar westerman voor gekocht , wat een beleid .Tete niet laten gaan of als hij zelf graag wil dan wel anders loop er weer één die met z’n pet er naar Gooi.

  2. Marcie

    95 miljoen en snders niet eens gaan praten. Ieder jaar hetzelfde liedje, op de voorlaatste dag wordt Ajax leeggekocht. Ik zie de concurrentie alleen maar sterker worden. Ajax zet in op jonge spelers, maar die worden weggekaapt vervoordat ze op hun top zijn

  3. Hallo1000

    Wordt afgedankt als een Ebecillio, verdient hij niet. Je verdient meer respect vriend. Je kan ook als enige van onze verdediging echt goed verdedigen

    1. vak411

      Afgedankt? Omdat hij een keer niet in de basis staat? Ivm tegenstander en het systeem kan je een keer gepasseerd worden dan ben je toch niet afgedankt? Onzin zeg

    2. HURBIE

      Tete misschien weg
      VRhijn weg en ,al die andere die al weg zijn
      Wat kopen ze terug WESTERMAN
      Als jullie het bonnetje nog hebben kan je hem nog terug brengen

    3. Litmanen

      Afgedankt? Van Rhijn was intenational en mocht op een gegeven moment niet eens meer op de bank zitten van De Boer. Over afdanken gesproken! Tete komt net kijken en wordt als voetballen zwaar overschat. Echt geen Ajaxback, ook niet in de toekomst. Bij Ajax heb je er niet genoeg aan als je alleen je man uitschakeld. Zie Bayern, Barca en straks City, die hebben allemaal voetballende backs.

      1. Geroldkohlen

        sorry litmanen totaal niet mee eens!!!!! tete is echt een top back waar heb jij het over?? als rechtsback hoor je als eerste je tegenstander uit te schakelen, en dat kan hij als een van de beste!

    4. Remco425

      Afgedankt? Omdat hij bij een andere club in de belangstelling staat wil niet zeggen dat Ajax hem kwijt wil?

  4. Velibor

    Ja ik word er zachtjes aan wel een beetje beroerd van allemaal,lijkt wel een duiventil,zijn ze daarboven wel een beetje jofel tegenwoordig of doen ze ook nog wat tengunste van ajax en dan bedoel ik dus niet de bankrekening.

  5. KBouter

    Veltman is een uitstekende back-up, dus ben benieuwd wat ze willen betalen voor een verdediger.

  6. Litmanen

    Laten we niet overdrijven, als Tete bij Utrecht of Groningen had gespeeld dan had hij Oranje nooit gehaald. Redelijke back die niet kan meevoetballen als het tempo omhoog moet.

    Ik denk dat er in de eredivisie wel vier backs lopen van deze kwaliteit. Dus 25 miljoen binnenhalen en er drie uitgeven…..

    1. -buitenkantje rechts-

      Litmanen.. Jouw kijk op voetbal vertroebelt als het gast om een van je oogappels..Veltman.. V Rhijn en Zivko..
      Tete is natuurlijk een vreselijk goede back die niet mocht opbouwen onder FdB.. Tete nooit weg doen! Mag wel voelen dat hij er nog niet is.

    2. Indojood

      Wel apart dat jij een zwak hebt voor die spelers die mentaal niet zo sterk zijn. Is er een verband, Litmanen? Je reageert erop alsof het je eigen kinderen zijn.

      1. Litmanen

        Nee hoor, van mij mag Tete blijven. Bosz ziet het niet in hem zitten, dus dan maar op de bank?
        Als Tete de beste back van Nederland is dan zit hij niet op de bank.
        Vreemd dat dit wel voor vRhijn opging maar niet bij jullie lievelingetje: tikkieterugtete. Als je een bankspeler voor meer dan 10 miljoen kan verkopen, dan moet je daar niet over nadrnken. Gewoon doen. Er loopt in de jeugd vast een talent rond en anders halen we iemand uit de eredivisie.

        1. Indojood

          Meerderheid vindt Tete een betere back dan Van Rhijn, jij bent het daarmee oneens. Prima maar waarom die kinderachtige opmerkingen? Jullie lievelingetje, tikkieterugtete. Gelukkig gedraagt Van Rhijn zich een stuk volwassener en professioneler dan zijn grootste fan.

  7. Kingerwin

    Kom op jongens, is gewoon een rechtsback die goed kan verdedigen maar echt geen megatopper of zo. Als Ajax 15 miljoen kan krijgen dan hebben ze een mega deal

  8. Amoebe

    Ik kan gewoon niet begrijpen dat mensen zeggen van hij mag niet weg maar wel voor 25 miljoen.

    Je wilt hem behouden of niet!
    De club heeft genoeg in kas dus wat dat betreft is er ook geen noodzaak.

    1. Indojood

      Klopt, Amoebe. Tete moeten ze gewoon houden. Nog meer kaalslag op de selectie is niet acceptabel. Met een beetje pech ben je een keeper en een rechtsback kwijt na dit weekend. Heb je nog maar een week om dit op te lossen of te laten aanvullen vanuit Jong Ajax en dan maar hopen dat ze er klaar voor zijn.

  9. Kevke87

    zijn ze helemaal krankzinnig daar?? Tete moet zeker weten nog blijven en is mijns inziens de beste verdediger van Ajax!! parels, moeten we behouden. ze hebben niet voor niets interesse

  10. Ozzy

    Gaan we weer leeg gekocht worden de laatste week hoop het niet altijd het zelfde koop dan wel wat goeds terug

    1. -buitenkantje rechts-

      Klopt Ron.. Wel toevallig dat Lazio aanklopt als Tete zijn basisplek verliest.. Dezelfde club waar Kishna ook naar vertrok..

  11. fjonkman

    Twee rechtsbacks tegelijk laten gaan? Lijkt me een slecht plan. Dan hou je alleen Veltnan nog over op rechtsback, terwijl hij meer een centrale verdediger is. Of moet daar dan ook weer iemand voor gehaald worden??

  12. Mauheb

    Allemaal prima, maar om nu net naar die rot lampen te gaan, vind im echt “slecht”!!!! Triest gewoon!

Comments are closed.