Gudelj stelt zich weer beschikbaar voor Servië

0816ajax-rostov_gudelj

Nemanja Gudelj keert terug in de nationale ploeg van Servië. Enkele maanden geleden bedankte Gudelj voor de eer omdat hij de toenmalige bondscoach Radovan Curcic verdacht van vreemde politieke spelletjes. Hij is echter inmiddels vervangen voor Slavoljub Muslin en dat is voor Gudelj een reden om zich weer beschikbaar te stellen. ‘Ik heb een goed gesprek gehad met Muslin en sta weer open voor de nationale ploeg waarbij ik hoop belangrijk te zijn in de kwalificatiewedstrijden voor het WK. Ik ben blij dat deze vervelende periode nu achter mij ligt’.

Bron: Goal

Related posts

17 Comments

    1. De seijs

      Ervaring jojocoolio gun die jongen het beste maar laat hij eerst belangrijk worden voor ajax. Er mogen wel een paar tandjes bij. Toch ?

      1. Charka53

        Hij zou een beetje van Davy moeten over nemen dan wordt de één wat sneller en de ander wat rustiger.

      2. jojocoolio

        Eens maar internationaal hebben onze spelers het zwaar. Dus daarom ben ik wel blij met deze keuze. Het zal ons aller ajax te goede komen.

    1. Ajax nr 1

      Ik denk dat ook AFCA. Maar misschien gaat dit positief werken bij Gudelj en pakt hij de draad weer op waar hij hem helemaal kwijt is.

  1. -buitenkantje rechts-

    Goed voor zijn ontwikkeling en internationale ervaring, maar ook voor zijn transferwaarde.. Denk aan bv Milik die na EK enorm gewild werd.

  2. fjonkman

    Dat heeft niet lang geduurd zeg.. Maar goed, we beter zo. Van die extra ervaring profiteren wij bij Ajax ook weer

Comments are closed.