Cassierra niet bang voor concurrentie na aantrekken Traoré

0816ajax-rostov_cassierra

Mateo Cassierra is niet bang voor concurrentie nu Ajax ook Bertrand Traoré heeft aangetrokken voor de spitspositie. Cassierra weet dat hij gewoon moet laten zien dat hij de beste optie is voor trainer Peter Bosz, zo laat de speler weten tegenover Voetbal International.

‘Als Ajax het nodig vind dat er meer concurrentie moet zijn in de spits dan moeten ze dat gewoon doen en spelers aantrekken, daar trek ik mij verder niks van aan.. Ik weet wat mij te doen staat en dat is laten zien dat ik de beste optie ben op die positie. Het is natuurlijk aan de trainer voor wie hij kiest maar ik kan ook samenspelen met Traoré al ligt mijn voorkeur natuurlijk wel op de spitspositie. Ik ben het meest gevaarlijk als ik zo dicht mogelijk bij het doel van de tegenstander speel. Dat voel ik ook nu in mijn eerste weken bij Ajax’.

Bron: VI

Related posts

33 Comments

    1. marcussboss

      Hoop het, maar gister verspeelde hij veel ballen en speelde naar mijn inzicht erg onzeker

        1. HURBIE

          Maar Traore is aan het eind van het seizoen ook weer weg
          Dus mogelijkheden genoeg voor hem
          Zorgen DAT ze niet meer om je heen kunnen

      1. BobbyHaarms

        Dat is zo. Hebben iedereen keihard nodig. Mis wel Schöne nog in het hele plaatje, jammer.

        1. jojocoolio

          We hebben ze idd allemaal nodig in dit zware seizoen… Maar ik zie wel dat er progressie gemaakt wordt. Alleen onze verdediging is aan de dunne kant.

  1. Teuntje

    Dat klinkt goed! Als team blijven werken en elkaar stimuleren beter te worden.
    Daar wordt dan iedereen blij van!

  2. De seijs

    Hij kan nog veel van Traore leren. Goed kijken en opletten dan word het nog wat met die jongen.

  3. boysammy1

    Luister, velen van jullie gaan dit niet snappen, maar Traorè is overbodig voor Ajax.. Ajax heeft een spits nodig die alleen maar hoeft af te maken, en geen spits zoals Traorè die in het spel heel erg betrokken is, want daarvoor heb je een Klaassem, Bazoer, El Ghazi en een Younes, Traorè is geen Ajax spits, een Ajax spits is iemand die alleen moet kunnen afmaken, en geen spelmaker.. Waarschijnlijk snappen veel van jullie dit niet, en gaan nu haten..

    1. AFCA-075-

      Haten niet, maar snappen idd ook niet echt. Zo een frisse spits heb ik in tijden niet gezien in de arena. En ik denk dat hij ook een goede afleiding kan zijn voor de tegenstander, waardoor een Younes kansen creeërt. Daarbij komt dat het seizoen nog lang is…..

    2. -buitenkantje rechts-

      Je zou zelfs met 3 spitsen kunnen spelen.. Cassierra van links.. Dolberg op 9.. Traoré van de rechterkant..
      Of als je Younes niet wilt passeren Cassierra op 10.. Hoewel ik daar het liefst Schöne of Nouri zie.. Voor Bosz keuze en mogelijkheden te over.. Heerlijk om nu trainer van Ajax te zijn.

    3. SPHAFCA

      Dus Sigthorsson was volgens jou de ideale Ajax spits? Apart hoor, die heb ik nog niet gehoord

    4. Indojood

      Jij snapt het niet. Ajax’ beste spitsen waren vrij compleet, Van Basten, Bergkamp en Kluivert zelfs wereldklasse om over ene Johan Cruijff nog maar te zwijgen. Zelfs een Huntelaar was veel meer dan een afmaker.

    5. imoJC

      Nee hoor boysammy1 haten doen we je echt niet. Punt is dat jij het niet snapt. Ajax heeft niets aan een Gerd Muller of zo. Wat jij schets is alles behalve een Ajax spits. Misschien is het je leeftijd, dat weet ik niet maar ik denk het wel. Jij hebt volgens mijn HET Ajax nooit zien spelen.

  4. 11Younes11

    Ik vind de concurrentie wel pittig hoor.. We hadden eerder een buitenspeler moeten halen (hopelijk komt die nog), want drie spitsen is er eigenlijk een teveel.

  5. Joep

    Gisteren stond hij linksbuiten. Hij trok veel naar binnen. Hij is gewend om in het centrum te spelen. Wij kunnen wel plezier hebben aan deze speler.

  6. Ajax nr 1

    Traore moet ze er nu wel in gaan schieten na zoveel kansen anders zeg ik wisselen. Als je een spits van Ajax wilt zijn tellen alleen de doelpunten. Tot nu toe doet alleen Dolberg dat.

  7. Jimmy1971

    Traote speelde goed , miste nog wat geluk bij het afwerken ( waar het uiteindelijk wel om gaat ) , maar dat gaat komen.
    Had (Traore) (na 60 minuten wel al gewisseld moeten worden voor Dolberg ( werd toen een ander tactisch spelletje ) ..

  8. fjonkman

    Maakt mij geen lot uit wie er in de spits staat, zolang de jongens gewoon eens minimaal 50% van de gecreeërde kansen benut, winnen we elke wedstrijd!

  9. PvL020

    Je moet ook je eigen plan trekken. Een goede Traoré helpt jullie maar is ook weer weg volgend seizoen en dan zijn jij en Dolberg er nog!!

Comments are closed.