Tot half augustus om nieuwe speler speelgerechtigd te krijgen voor play-offs CL

championsleague

In tegenstelling tot wat op verschillende plaatsen op internet gemeld wordt heeft Ajax tot half augustus om een eventuele nieuwe aanwinst speelgerechtigd te krijgen voor deelname aan de play-offs van de Champions League. Ajax moet aanstaande maandag (8 augustus, 24 uur) de spelerslijst al ingeleverd hebben bij de UEFA voor de play-offs.

Een transfer hoeft dan echter nog niet rond te zijn om een speler toch mee te laten doen met de play-offs. Tot de avond (24.00 uur) voorafgaand aan de eerste play-off wedstrijd, op 16 augustus mag de club vervolgens nog maximaal één speler toevoegen aan de spelerslijst.

Related posts

29 Comments

      1. BobbyHaarms

        Daar gaan we toch niet op wachten? Dit is zijn kans op eerherstel dus hij zou wel gek zijn zo arrogant te zijn door hierop te wachten. Zo’n idioot hebben we reeds gehad (Boilesen)

          1. De seijs

            Hij moet gewoon niet komen naar Amsterdam. Niet met het vliegtuig niet met de auto en niet met de boot.?

          2. BobbyHaarms

            Waarom niet? Als ie ballen heeft en zijn carrière hem lief is dan komt ie naar Ajax. 1 seizoen knallen bij ons en de wereld ligt weer aan zijn voeten. Dan vergeef ik hem ook gelijk die kutstreek tegen vd Hoorn wel.

          3. BobbyHaarms

            We zullen zien. Als ik de berichten moet geloven blijft er weinig keus voor meneer over. Zijn carrière staat nu op het spel..

          4. ajaxhoger

            jongens , jongens toch , heel het ballotelli verhaal is kut , de speler zelf kan er ook geen reet van , anders was hij wel geslaagd ergens anders , daar heeft hij ajax niet voor nodig .
            Een storm in een glas water , een berg gezeik om niks , kunnen ze nu niks fansoenlijks halen bij ajax , het lijkt van niet .
            Als ze iets kopen is het een miskoop 7 van de 10 zeker .

        1. Valentino

          In de play-offs niet nee, maar dan wil hij ook nog niet komen. Groepsfase mag hij er wek bij.

    1. Indojood

      Van mij mag het ook gebeuren. We hebben al veel te veel van die koorknapen. Balotelli in die badkuip in 010 met al die doorgedraaide orks op de tribune.

      1. BobbyHaarms

        Hahahaha ja zie het al helemaal voor me. En dan gewoon scoren en voor die tribune die pose van hem zonder shirt…denk dat ze gaan schuimbekken van woede die kakkerlakken ?

      2. ajaxhoger

        Indojood , ze kunnen bij ons niet met lastige jongens om gaan , dan lukt het met die malloot helemaal niet , wie steekt er nu vuurwerk af in zijn badkamer die hij net had laten verbouwen voor 2 ton , die vent spoort niet , en dat moet bij ons komen hahahahahah
        zij shirt aandoen is nog moeilijk voor hem , een lachertej is het , ook een zoetmakertje , net of ze bezig zijn met een spits , maar in het echt komt er geen reet meer bij ons .
        Dit jaar 5 a 6 de plek

        1. HURBIE

          Jonge Jonge wAt een eikels van het spelers beleid Nu moeten ze weer gehaast aan de gang
          Had dan eerder gezorgd dat jullie je zaakjes voor elkaar hadden ,jullie wisten toch allang dat het er in zat dat Millik weg zou gaan SLAKKEN

        2. Indojood

          Zie het wel, ajaxhoger. Hoe is het trouwens met je dochter, over de teleurstelling heen?

    1. ajaxhoger

      Paullus , alleen jij snapt het ook geloof ik , de rest krijgt een stijf pieleke van dat er een spits komt balloteli .
      Ik kan ze vlug uit hun droom halen , er komt helemaal niks meer , er zou een spits en een buitenspeler komen , er komt niks alles is veelste duur .
      centeneukers zijn het , het saldo loopt op naar 140 miljoen , en kut spelers in het veld .
      een lachertje zij we geworden , niet meer en niet minder , jammer zat
      ik ben er dood ziek van

      1. Ajaxslied

        Volgens mij ben jij degene die het niet snapt. Het ligt niet aan centenneukerij het ligt aan onze kut competitie en dat er tegenwoordig 30 scouts bij elke wedstrijd over de hele wereld zitten waardoor een uniek talentje spotten ook heel erg moeilijk word zonder dat de grote clubs al in de rij staan. Dusja wat blijft erover?? C garnituur waar je niks aan heb. Het bestuur is altijd druk bezig met nieuwe aanwinsten maarja wie wil er nu in de eredivisie voetballen sportief en financieel gezien gewoon waardeloos.

        1. ajaxhoger

          Ajaxlied lul toch niet zo slap man , andere clubs in nederland kopen wel fansoenlijke spelers , geen toppers , maar wel die makkelijk mee kunnen .
          Zie die kut lampen , ze hebben het sterkste team , en het beste , met twee vinger in hun neus worden ze weer kampioen , let maar op , gvd
          Dat kut beleid zit ze in de weg , en scouten kunnen ze ook niet , wie gaat nu zo,n kut westerrman halen , Juul de korte ziet nog dat hij kut is , bij ons zien ze niks .

  1. skel

    Ajax kennende zullen ze zoeken tot het sluiten van de markt endan hebben ze ook dit jaar niets kunnen of willen kopen. Als ze een knappe spits hadden gewild dan was deze allang vastgelegd. Maar ach waarom zou je geld uitgeven als je toch geen CL wil spelen. Wat moet je met het start geld doen……. Bij Ajax gaat het toch allang niet meer om het hoogste te bereiken. Het is een aankoop en door verkoop club geworden. Zo komt het geld ook binnen en daar hoef je geen CL voor te spelen.

    1. ajaxhoger

      Juist alles voor het geld , de bonussen RVC enz , en ajax kan de klere krijgen .
      De sups blijven het goed vinden daar ligt de sleutel , ze moeten hun eigen roeren in de arena tegen dat kut beleid , maar ze doen niks .

Comments are closed.