Opmerkelijk: Ronald de Boer voorspelt succesjaar feyenoord en ‘psv wordt kampioen’

0729opendag21ronalddeboer

Opmerkelijke uitspraken van Ronald de Boer. Volgens de oud-Ajacied zal feyenoord komend seizoen vooral in de eerste seizoenshelft hoge ogen gaan gooien. Een nieuw kampioenschap voor Ajax ligt volgens De Boer niet in het verschiet, zo zegt hij op FOXSports. PSV zal volgens de ex-prof opnieuw met de titel aan de haal gaan, met Ajax en feyenoord als voornaamste concurrenten. Wij vragen ons af of Ronald deze uitspraken ook had gedaan als zijn tweelingbroer Frank nog trainer zou zijn geweest bij Ajax?

Ronald voorziet bij Ajax ook een definitieve doorbraak van Vaclav Cerny. De huidige analist werkte in het verleden met de Tsjech en weet daarom wat voor vlees Ajax in de kuip heeft. “In mijn ogen een van de meest talentvolle spelers die ik de afgelopen jaren heb gezien. Als hij zich blijft ontwikkelen zoals ik denk dat hij dat kan, dan gaan we daar heel veel van genieten en plezier aan bleven”, aldus De Boer.

Related posts

82 Comments

  1. marcussboss

    die heeft er geen verstand van die man? 010 zal weer achter de feiten aan moeten lopen

      1. De seijs

        Ik denk dat Ronald wel gelijk krijgt als wij geen 2 echte versterkingen krijgen . En hij kan Cerny dus daar zal hij (hopelijk ) wel gelijk in krijgen.

        1. BobbyHaarms

          Heel eerlijk gezegd….die Ronald kon nog wel eens gelijk krijgen. Pisvee is niet zwakker geworden en heeft gewoon een uitstekend elftal, de Jong heeft bijgetekend en ook van Ginkel heeft absoluut het verschil gemaakt. Die kakkies hoor je nooit, maar in die wedstrijd tegen pisvee hadden ze er ook zomaar 2 kunnen maken. M.a.w. het kwartje kan ook zomaar eens de goede kant op rollen voor ze. Als Ajax het met deze groep moet doen en net zo wisselvallig blijft als de afgelopen week dan heb ik er een hard hoofd in en worden er (te veel) punten verspeeld. En Cerny mag van mij wel wat vaker de voorkeur gaan krijgen boven El Ghazi.

          1. De Ajacied

            Nu zijn broer weg is heeft hij geen vertrouwen meer in Ajax? Vreemde zaak hoor,
            We gaan voor de titel, klaar
            ❌❌❌

          2. De seijs

            De boer is realistisch zo als ajax er nu voor staat is het helemaal niks. En dat psv is nu alweer veel verder dan ajax . En die club uit 010 is zeker dichterbij gekomen. Als er niet iets heel gauw gebeurd bij ajax worden wij het lachertje van het seizoen. En we kunnen wel optimistisch zijn maar de werkelijkheid liegt er niet om . Het is momenteel dramatisch bij ajax. En dat lees ik ook dagelijks hier.

          3. Remco425

            Heeft feyenooit wel vaker, alleen valt dat kwartje nooit de juiste kant op voor hun, dus nu ook niet.

          4. BobbyHaarms

            We zullen zien Remco, zeg nooit nooit. Maar feit is dat als de selectie van Ajax zo blijft er teveel punten verspeeld gaan worden. Dit elftal is zo onstabiel als de pest.

          5. BobbyHaarms

            Natuurlijk hoop ik dit ook Indojood, niks zo mooi als leedvermaak naar dat 010. Maar als je realistisch bent heeft pisvee gewoon een beter elftal en zie ik die kakkies toch als gevaarlijke outsider. In deze huidige situatie is Ajax gewoon nog veel te onevenwichtig en ben ik bang dat er teveel punten verspeeld gaan worden.

          6. Indojood

            Ik vind het nu nog niet de tijd om al te pessimistisch te gaan doen. Bekijk het van wedstrijd tot wedstrijd. Ook pisvee zal gewoon punten verspelen of met blessures te maken krijgen.

          7. Remco425

            Inderdaad, ze winnen dan wel van Porto en Benfica in de voorbereiding, maar verliezen ook van FC Eindhoven. En tegen utrecht was ook meer geluk dan wijsheid.

          8. Indojood

            Het valt nog maar te bezien of Van Ginkel terugkeert. Hij was voor een half jaar gehuurd. Chelsea wacht nu totdat iemand hem gaat kopen. Ook bij de pisvlekken kunnen er nog wijzigingen plaastvinden, b.v. met die Willems. M.a.w. het is nog veel te vroeg om nu al te roepen dat pi$vee de favoriet is.

  2. dylan020

    als ze broer nog trainer was had die de balle niet om dit te zeggen , ga toch weg man.

    1. ruben464

      Jongens, even een realistisch oog op wat we de laatste 2 seizoenen hebben mee gemaakt. Ik denk dat ronald wel beetje gelijk heeft. Hij analiseert wat pisvee wel koopt en ajax niet. Als er geen topspits komt zie ik ronald zijn voorspelling uitkomen net zoals de 2 seizoenen hiervoor helaas

        1. BobbyHaarms

          Nee Hurbie hij geeft gewoon zijn mening. Ben het niet vaak met hem eens maar zoals de zaken er op dit moment voorstaan heeft hij gewoon gelijk.

          1. HURBIE

            Ja Bobby ik geef ook alleen maar mijn mening
            Laten we hopen dat hij het bij het verkeerde eind heeft Ook ik zie dat er nog een hoop werk is te doen
            Hopen is de ziel van de gedachten

          2. Remco425

            uit zijn voorspelling dat feyenooit hoge ogen gaat gooien blijkt al dat hij er geen kijk op heeft. Dan neem ik de rest dus ook niet serieus.

    2. vjci

      Als je dit triest vindt, ben je zelf geen ajacied.

      Iedereen weet op dit moment dat Ajax er niet hee goed voor staat.

  3. ritchy

    als hij er zo over denkt blijf dan maar lekker weg uit heel Amsterdam en vooral in de Arena

  4. -buitenkantje rechts-

    Hebben ze tijdens een van z’n haartransplantages de naald wat te ver in zijn schedel gestoken?? Of tast botox je realiteitszin aan..

  5. Wembley71

    Heb deze sprekende botoxpop nog gnooit op iets zinnigs kunnen betrappen. Het echte voetbal gen heeft moedernatuur klaarblijkelijk aan broer Frank toebedeeld?

    1. Ajaxslied

      Blijkbaar hebben jullie hier dan allemaal een operatie gehad. Hij heeft gewoon gelijk Ajax is nog zwakker als vorig jaar op dit moment PSV is verder net zoals Feyenoord deed vorig jaar ook goed mee tot die slechte serie en hebben zich ook alleen maar versterkt.

      1. Remco425

        Ja leuk dat feyenooit leuk mee deed tot die slechte serie, maar die slechte serie was er niet voor niets. Oftewel, ze deden dus gewoon helemaal niet mee. Anders deed Heracles ook leuk mee tot het wat minder ging. En als De Graafschap alles hadden gewonnen waren ze kampioen geworden.

  6. Geenemotie

    Hij mag toch zijn mening geven? Snap die reacties niet. Voorlopig speelt ajax slecht en er moet echt een goede spits komen. Hoop dat hij natuurlijk ongelijk heeft. Das logisch

    1. Indojood

      Dat mag maar dat mogen wij ook. Ajax speelt al 3 jaar slecht maar toen was Frank de trainer. Oud-spelers mogen best wel wat meer hun Ajax-hart laten spreken. Liever een Sjaak Swart, lekker ongegeneerd voor Ajax. Johan was respectvol naar 010 en 040 maar zei wel altijd dat Ajax kampioen moest worden omdat het verdorie zijn club is waar ie alles aan heeft te danken.

      1. EugAjax

        Net als de supporters hun Ajax hart laten spreken? Haha. Onzin om blind achter je club aan te lopen. Hij zegt niks vreemds. PSV staat er beter op als Ajax op dit moment en Feyenoord doet voor winterstop altijd goed mee laatste jaren. Ajax zal moeten wennen aan Bosz zijn extreme ideeen en dat gaat eerste seizoenshelft veel rare uitslagen geven..of moet ik ook zeggen Ajax gaat 34 wedstrijden winnen dit seizoen…..komt bij dat De Boer analist is bij VI en TV dat betekent onafhankelijk commentaar en geen Swart achtige uitspraken over De Graafschap en zo. Hoe leuk die cynische grappen ook zijn

        1. -buitenkantje rechts-

          Moet allmaal nog blijken EugAjax.. PSV heeft nu 1 serieuze wedstrijd gespeeld.. En eerlijjk gezegd was ik niet erg onder de indruk.. In 010 zeggen ze ieder jaar dat ze mee wllen doen om de titel.. Tot nu toe holle frazen..
          Ajax had vorig jaar natuurlijk gewoon kampioen MOETEN worden.. Ook nu zijn we gewoon favoriet voor de titel.. Ben er van overtuigd dat we die Russen asn de kant zetten.. Spelen we gewoon CL.. Verder komen er zeker weten nog 1 of 2 aankopen bij.. Hebben we gewoon een erg goed team!
          Ik zie het echt wel zitten hoor.. (Ondanks wat melige grappen van me eerder)

          1. Indojood

            Zo is dat, wij zijn altijd favoriet voor de titel, ook al zijn we in transitie en komt er geen aankoop meer bij. Het gaat gewoon weer tussen de lampies en ons. Met deze selectie hou je 010 en de rest gewoon onder je. Het lijkt wel of iedereen nu denkt dat de wedstrijd van afgelopen week de norm is van het nieuwe seizoen. De thuiswedstrijd is al weer vergeten.

        2. Remco425

          Je hebt gelijk Eug, als feyenooit leuk mee doet voor de winterstop hebben ze voor hun doen al een succesjaar hahaha. Ronald heeft gelijk!

  7. Litmanen

    Eens. Voorlopig heeft Ajax een veredeld jeugdelftal met als enige echte routinier vriendje Westermann.

  8. HansHarder

    Even off topic… Hebben andere iphone gebruikers ook constant zo’n rood 1tje staan bij de app? Alsof er constant een nieuw bericht is? Irritant en niet weg te krijgen….

  9. Gert Ajax

    Hij geeft gewoon zijn mening en is eerlijk tuurlijk willen wij dit soort dingen niet horen.
    Hij kan best eens gelijk krijgen eind van het seizoen weten we het?

  10. Amoebe

    Ik heb hier ook vele vreemde uitsprsken gezien van de gebruikers hier.

    Nu geeft een echte ajacied een mening, die onderbouwd is, en wordt hij bijna voor landverrader uitgemaakt.

    Onder andere deze man heeft ajax de europa cup 1 en de wereldbeker geschonken.

    Waarom moet iedereen die voormalig speler is altijd maar zeggen dat alles perfect is??

    Ik heb liever een oprechte mening dan iemand die naar iemand zijn mond praat!!!!

    1. Amoebe

      De boer heeft zijn mening echt wel onderbouwd en roept zulke dingen echt niet in een opwelling.

      Eninge weken/dagen/uren geleden riepen gebruikers hier indirect hetzelfde. Ze gebruikten misschien niet de namen psv en feijenoord maar daar komt het wel op neer als het allemaal zo slecht is bij ajax en overmars alleen maar uit zijn neus zit te vreten volgens velen.

      En ja ik denk dat brandts ook beter is maar die nu eenmaal in eindhoven.

  11. Michel6172

    Je haalt me de woorden uit de mond Amoede,?
    Perfect is Ajax momenteel van verre.
    We moeten wel realistisch zijn, er moet nog heel wat gebeuren bij ons Ajax.
    En of die Peter dat gaat redden met zijn systeem waar ie over heeft????? Ik weet het niet jongens.
    Dit zou nog wel eens een zwaar jaar kunnen worden.
    En oh ik hoop zo net als ieder van ons hier dat het een steigende lijn gaat worden in de competitie. Ik blijf zeggen, we moeten wel realistisch zijn.

  12. Rinus

    Ons team is niet stabiel genoeg, we missen een klootzak en een leider, één type dat iedereen op z’n plaats zet, letterlijk en figuurlijk, het is allemaal veel te lief, groep jongens, we moeten eens om ons heen kijken, europese (sub)top heeft veel meer grote, fysiek sterkere MANNEN. Verder nog een spits, Ballotelli kan die klootzak zijn en een buitenspeler met kwaliteit zoals Ziyech

  13. Ajax nr 1

    Helaas maar ik denk dat je gelijk heb Ronald. Jij zegt tenminste wat je denkt je broer kon alleen maar ja en nee knikken.

  14. Charka53

    Dat zal wel erg zijn toch , maar als ik het zo alllemaal bekijkt kan dit nog waarheid worden ook.

    1. BobbyHaarms

      Precies. We willen allemaal WZAWZDB blijven roepen maar het wordt al meer fluisteren ipv roepen. Zonder kerels erbij wordt dit gewoon een zwaar seizoen.

  15. PvL020

    Kunnen er niet veel mee wat hij zegt. Ik heb vertrouwen in ajax en hoop wel dat hij gelijk heeft met Cerny en dat Bosz hem gaat gebruiken, maar zal heel moeilijk worden nu ik ook weer zie dat Bosz de voorkeur geeft aan El Floppie

  16. Iceman

    Beste Ronald ga jij even lekker ergens Acteren en laat je opmmerkingen over Ajax voor wat het is. Want jij zat ook bij Ajax net als je broer Frank maar je bent er toen vertrokken om het voetbal van Ajax en je broer op tv af te zeiken anders was je trainer gebleven bij Ajax Ronald. Dus ga lekker onder een zonnebank liggen. ??

  17. jojo123

    Ik zie het ook niet goed komen met dit team. Achterin gewoon te zwak, te lief, te jongensachtig, het zijn op de nodige momenten geen ‘killers’. Op het middenveld toch weer te weinig creativiteit. Voorin wordt een echte spits gemist. Voor de mickey mouse-competitie kan dit team wel meedoen voor de kampioenschap, maar als er niets verandert worden de lampenboeren weer kampioen en is europees weer de zoveelste mislukking voor de zoveelste jaar op rij.

Comments are closed.