Bosz: “Rostov minder aansprekend maar daardoor niet minder goed”

0805rostov-ajax_logos

Tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel tegen Sparta van aanstaande zondag ontkwam Peter Bosz er niet aan ook vragen te krijgen over de komende tegenstander in de play-offs van de Champions League; FK Rostov. Bosz gaf aan niet goed te weten wat hij moet verwachten van de Russische tegenstander. Werk aan de winkel dus voor Tonny Bruins Slot om de tegenstander grondig te analyseren.

“Het is voor mij een onbekende club. Maar wat we wel weten is dat ze vorig seizoen heel knap tweede zijn geworden in de Russische competitie. En ze hebben Anderlecht in de vorige ronde uitgeschakeld. Rostov is natuurlijk een minder aansprekende tegenstander dan bijvoorbeeld AS Monaco of AS Roma, maar dat wil niet zeggen dat Rostov minder goed is”, aldus Bosz op Ajax.nl

“Ze hebben het vorig jaar echt geweldig gedaan door tweede te worden in Rusland. Dat is echt een prestatie van formaat in een competitie met grote clubs als Zenit, CSKA en Spartak Moskou”. Ajax begint eerst met een thuiswedstrijd. “De ouderwetse gedachte is dan: je speelt liever eerst uit, zodat je het thuis eventueel nog goed kan maken. We moeten het echter nemen zoals het komt.”

Bron: Ajax.nl

Related posts

44 Comments

    1. jojocoolio

      Het maakt me niet uit hoe als het maar gebeurd… Denk dat we het daar toch allemaal wel overeens zijn.

    1. De seijs

      Rostov is een gevaarlijke ploeg net als Poetin. Maar als de Turken een gevechtsvliegtuig uit de lucht kunnen knallen. Dan moet ajax er zeker een aantal ballen in hun doel kunnen knallen. Zowel in Amsterdam als daar in dat verre Rusland. Met andere worden ajax gaat Door!

          1. dickst14

            Poetin vliegtuigen ballen in doel knallen. Nee is niet te serieus voor mij. Jammer alleen dat je huisarts op vakantie is anders had hij je door kunnen verwijzen. je hebt echt hulp nodig.

          2. De seijs

            Jaja alles wat hier verteld word is bloed serieus . Voor het eerst hier op deze forum?

    2. BobbyHaarms

      Ajax moet 2 absolute topprestaties leveren om deze club te verslaan. Dit is anno 2016 simpelweg de bittere realiteit. Al enkele jaren worden we Europees weggespeeld door lachwekkende tegenstanders, dus deze club loopt gewoon 2x over ons heen als het tegenzit. We moeten eens ophouden te zeggen dat die of die tegenstander makkelijker is want dat is helaas niet zo, die tijd is echt geweest.

      1. Remco425

        Ik zou Rostov niet lachwekkend noemen na overwinningen op Zenith, CSKA, Dinamo en Anderlecht…

  1. afcamike

    Thuis een goed resultaat neerzetten, liefst 2/3-0 en het belangrijkste, wat toch vaak het probleem is laatste tijd.. hou die 0(!) in de thuis wedstrijd

  2. -buitenkantje rechts-

    Tonnie Bruinsslot.. Was het niet hij die met de briljante conclusie kwam dat we tegen PAOK thuis beter geen dorlpunt tegen konden krijgen? :-))

  3. EugAjax

    Rostov is de huidige nummer 2 van Rusland, een van de betere competities in de wereld na top 4 Europa, zelfs door mij hoger aangeslagen dan de Franse. Rostov is dus niet te onderschatten. Moet wel zeggen de wedstrijd tegen Anderlecht bevestigde naast mijn vermoeden van hun kwaliteiten ze ook heel veel ruimte weggeven vooral op middenveld zodat Ajax zeker aan voetballen zal toekomen. Maar als Ajax zo speelt als eerste helft woensdag dan word het niet veel. En nivo wat Ajax nodig heeft om ze te kloppen heb ik tot dusver nog niet gezien, nee ook niet de thuiswedstijd tegen PAOK niet.

  4. -buitenkantje rechts-

    Zal ook ff analyseren: Het is een verdedigende ploeg zonder vedetten.. Spelen erg gegroepeerd.. Stugge goed georganiseerde verdediging.. Minst gepasseerde defensie van Rusland afgelopen seizoen.. Spelen 3-5-2 systeem (Bosz!..let je ff op??) Kunnen er eg snel uit komen met counters.. Gedijen op ploegen als Ajax die veel ruimte achter de verdediging hebben.. Maw.. Zware kluif en niet te onderschatten..

    1. -buitenkantje rechts-

      Ooh.. Dit was geen open sollicitatie voor de positie van Bruinsslot.. 🙂

          1. KBouter

            Jericho addon,die vind je onder Xbmc addons repository add on depot. Jericho installeren..dan Jericho videoaddons..Jericho instal fun tester, dan video instal sport. En anders sportdevil, die zend ook elke Stream uit. Voordeel van Jericho is dat je ook F1 kunt zien van Ziggo. Suc6. zó moeilijk is het niet.

  5. Jari86

    Rostov is moeilijke tegenstander. Ajax heeft alle moeite met teams van dat niveau. Zelfs tegen mindere teams als Jablonec, Molden, PAOK, Rapid Wien en meer van dat soort troepploegen kan Ajax niet overtuigen. Dus borst nat maken voor Rostov. Ik wil monster-mentaliteit zien bij onze spelers. Zal nodig zijn ook…

    1. BobbyHaarms

      Mee eens Jari, er zijn 2 topprestaties van Ajax nodig om überhaupt een kans te maken. Dit soort clubs doen ons al meerdere jaren de das om dus er is zat werk aan de winkel..

  6. Ajaciedje14

    Net het team geloot wat juist door PAOK (financieel) in leven is gehouden?? die zullen dus wel wraak nemen….

Comments are closed.