Overmars: ‘We gaan bij zoektocht naar spits voor het hoogste’

0731transfernieuws_geruchte

Tijdens een interview op Ajax TV over het contracteren van eigen talent Kaj Sierhuis gaat Marc Overmars voor het eerst heel kort in op de zoektocht van Ajax naar een spits. ‘Er zit talent achter, dat is mooi. Maar natuurlijk is het bekend dat we nog naar een spits voor het eerste zoeken. Daarbij gaan we voor het hoogste’, aldus Overmars.

Related posts

86 Comments

    1. rickert

      nou…. die Balotelli slepen we wel ff binnen hoor, Gomez als reservespits voor de ervaring.

      1. Indojood

        Er komt geen topspits. We hebben niet zoveel te bieden. Het wordt waarschijnlijk een jonge spits a la Milik die ergens op een dood spoor zit of niets.

        1. De seijs

          Vol verwachting klopt ons hart?? Dat is te laat dat is in december! We moeten nu een wereld spits hebben Overmars doe je best en meer dan dat . Anders ben je echt niet meer geloofwaardig. En dan kan je echt weg wezen uit je gouden toren. Want we pikken dit geen 2e keer meer!

          1. marcussboss

            dit zou het 2e jaar op rij zijn dat ons gouden kalven zijn beloofd en een 1 of andere ezel gecontracteerd wordt! zou mij niets meer verbazen als ze een spits contracteren met de kwaliteiten van westermann?

          2. Remco425

            Dus net als vele supporters hier die met allerlei onhaalbare namen komen de hele tijd en Overmars erop afrekenen dat ze niet haalbaar zijn.

          1. Remco425

            Dat is ook niet de topspits waar we allemaal op hopen. Minder doelpunten dan Milik die de meesten al niet goed genoeg vinden. En Haller speelt niet iedere wedstrijd tegen tegenstanders die zich helemaal ingraven. Waarom is er geen interesse uit Frankrijk voor hem als hij zo goed is?

    2. EvdB

      Wat duurt dat toch lang zeg.
      Dat dien anderen slimmer (van Wolfswinkel – Vitesse , Berghuis – 010)

  1. Michielafca

    Iets met laat het nu een keer zien. Contracteer een doelpuntenmachine. Misschien ben ik de enige maar ik zit echt niet op Ballotelli te wachten…

  2. Hazez

    Westermann en casierra dat gaat hem ook niet worden . Maar er gaat nu een super spits komen ik geloof er niks van .. Ik hoop dat ik het mis heb

      1. HURBIE

        Daar gaan we weer met het gelul over een spits en als het water aan onze lippen staat komen ze met een of andere mislukte spits uit Verweggistan waar de honden geen brood van lusten
        Ze kunnen mij niet wijsmaken dat er in de wereld geen leuke betaalbare spits rond loopt
        2 jaar geleden liep Jansen bij Almere City onder Grim en die hebben ze niet eens Gezien BLINDEN

        1. Cees1966

          @hurbie, ik heb er jou ook niet over gehoord, die Jansen heeft niemand aan zien komen dus is makkelijk lullen achteraf. Als ajax die jansen had gehaald hadden we allemaal geroepen wat ze met een spits van almere moeten!

  3. Indojood

    Tsja, als het hem niet lukt dan moet ie opstappen per 1 september, dat lijkt me duidelijk.

  4. Slingertje.

    Wordt die Overmars nou nooit moe van zichzelf!!!
    Laat hij eens wat daadkrachtiger worden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Zoooo lekke vaag allemaal.. We gaan voor het hoogste.. Wat is het hoogste?.. Wat is ervoor gaan??

  5. chauffeur 55

    Gewoon alles op gomez of ballotelli zetten krijgt ajax weer meer aanzien in europa

    1. -buitenkantje rechts-

      Idd Gerold.. Je doet een bod.. Dat wordt vervolgens afgewezen.. Kan je toch zeggen dat je evoor bent gegaan hè..

  6. Iamsterdam2015

    …….Om dan vervolgens te zeggen op 1 sept helaas we konden geen geschikte spits vinden en de spitsen die wij wilden hadden geen interesse of waren onbetaalbaar. Met andere woorden we stoppen de miljoenen in ons zak en geven lekker niks uit. Misschien ben ik te negatief maar dit is typisch ajax.

  7. Etterstengel

    Schiet maar eens op, al jaren moeten we naar dat slappe gelul luisteren, maar ‘fantastische’ aankopen blijven uit.

  8. AFCA my World

    Nou anders maar geen spits ,maar Ziyech is ook een doelpuntenmachine dus dan gaan we daar maar voor,kost maar 11 miljoen ! Bovendien kan je hem nog met winst verkopen !

  9. EugAjax

    Een beetje gevaarlijke en gedurfde quote, ik vermoed dat hij bedoelt hoogst haalbare……..dat is een groot verschil met voor het hoogste gaan. En dan kom je op de uitdaging dat Ajax slechts in de Eredivisie speelt, een salarisplafond heeft, nog niet uitblinkt in creatief denken qua commerciele deals met spelers, de concurrentie op de markt (tegenwoordig niet meer Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italie), zelfs niet meer categorie daaronder (Rusland, Oekraine, Zwitserland, Portugal), maar meer categorie (Belgie, Denemarken, Kroatie, Schotland etc). Dit lezende kom je tot de conclusie dat Overmars een wereldprestatie gaat leveren als hij een categorie spits gaat halen die ook in aanmerking komt voor cat 2. Maar supporters hier gaan hem dan afbranden aangezien door deze uitspraak men denkt dat categorie Balotelli, Huntelaar of iets dergelijks komt. Dat is niet te verwachten en indien wel dan heeft Overmars nogmaals zijn uitmuntende kwaliteit laten zien. We zullen zien wat tijd brengen zal. Iig zal spits niet snel getekend hebben met deze ambitie, dat gaat namelijk een tijd duren voor die categorie ‘in paniek’ is. Als laatste ben ik nog wel steeds van mening dat Balotelli niet aangetrokken moet worden. Past totaal niet in de Ajax cultuur….

    1. Ajaxslied

      Hèhè eindelijk nog iemand die realistisch kan nadenken. Marc word telkens onterecht afgebrand ik weet zeker dat hij zijn uiterste best doet om een goede spits aan te trekken. Alleen blijkbaar hebben mensen hier het idee dat als je met geld wappert de topspitsen in de rij staan. En al zou je een spits kopen van 20-25 miljoen en 5 miljoen salaris geven dan komen heel de teamverhoudingen scheef te liggen en dat ga je ook terug zien in het voetbal zo werkt dat nou eenmaal.

      1. Indojood

        In januari van dit jaar zei FdB dat ie op zoek was naar een kampioenenmaker, een topper maar gaf meteen aan dat ie toch niet naar NL komen.

    1. Ajaxslied

      gomez komt niet. Die kan in Engeland gaan voetballen dus waarom zou hij in de eredivisie gaan spelen wat sportief en financieel veel minder is. Bij een middenmoter krijg hij daar al 5 miljoen per jaar

      1. -buitenkantje rechts-

        Omdat we bij Ajax voor het hoogste gaan natuurlijk.. Haha! Sorry, word erg melig van dit soort uitspraken.. (die van Overmars)

  10. -buitenkantje rechts-

    En sls Overmars voor het hoogste gaat betekent dat wat hoor!! We hebben in de aanbieding: Zimmling.. Sana.. Sanogoal..Westermann..Heitinga…Bojan Krkic…Duarte..Hoesen.. Cuenca en Lucas Andersen..
    Kies maar uit.. Allemaal her hoogste van het hoogste.. 😛

  11. Remco072

    Die Overmars mogen ze van mij bij IS afleveren! Die nemen iets minder bedenktijd als er gehandeld moet worden.

    1. Ajaciedje14

      Ajax betekent ook ontzettend veel voor mij maar IS is toch wel een heel andere zaak. En denk je dat Overmars z’n best niet doet.. Die weet al dat ie kritiek krijgt en die wil ook echt dat het goed gaat met Ajax.

  12. Ronbo

    Niks spits kopen hebben zelf kwaliteit genoeg lopen denk ik zo. Koop liever nog een goede verdediger die iig beter is als Kurt Westermann.

Comments are closed.