Ajax dinsdag 16-8 thuis tegen Rostov, woensdag 24-8 uit; Verkoop start morgen

0805rostov-ajax_logos

DE UEFA heeft de speeldata voor de wedstrijden in de play-offs van de voorronde van de Champions League bekend gemaakt. Ajax speelt op dinsdag 16 augustus eerst thuis in de Arena. Op woensdag 24 augustus volgt het uitduel in Rusland.

Morgen (zaterdag) start om 9.00 uur de kaartverkoop voor het thuisduel. De Russische club is de laatste horde op weg naar de groepsfase van de UEFA Champions League. Het aanvangstijdstip van het eerste duel in de play-offs is 20:45 uur.

Related posts

38 Comments

    1. jojocoolio

      Het blijft een dingetje voor overmars om geld uit te geven… Maar ik het wel een tip… Een goeie SCOUT

    2. dioajax

      geef eens geld uit…haal eerst ziyech en daarna als we naar champions leangue gaan breng ook balotelli als hij komt…je hebt 32 miljoen gekrijgen van milik…doe iets…koop ziyech voor dat hij naar psv gaat…

  1. BobbyHaarms

    Klote dat we eerst thuis moeten. Nou dan gelijk maar 3-0 winnen anders zitten we weer te stressen tijdens die return.

    1. De seijs

      Zeker kut eerst thuis . Maar als het net zo gaat als de laatste 2 wedstrijden ,gelijk en daarna winst. Teken ik ervoor. Uiteraard moet de 2e wedstrijd wel veel beter afgewerkt worden.

    2. Remco425

      Kan 2 kanten op. Thuis afmaken is lekker, maar als je de 2e wedstrijd uit speelt hoef je vaak maar 1x te scoren om lekker van het uitvoordeel te genieten. Zag je ook tegen PAOK, die 2e doelpunt maakte het meteen definitief. Anders gaan zij er nog flink op om de 2e te maken om door te gaan.

      1. BobbyHaarms

        Dat is ook wel weer zo. Maar de geschiedenis leert dat Ajax het beter doet als ze eerst uit spelen. Pakte deze keer gelukkig wel goed uit met 2x Klaassen, al was het deze keer meer geluk dan wijsheid ?

  2. dickst14

    zou Overmars die Zyjech wel eens hebben zien voetballen. Hij speelt bij Twente en is te koop.

      1. Remco425

        Ik zie hier heel veel Ziyech dit en Ziyech dat en tuurlijk, hij kan leuk voetballen, maar buiten de Eredivisie heeft hij nog niets laten zien. Daarbij is het makkelijk opvallen als enige uitblinker in een matig team. Dan is 14M gewoon veel te veel. Hebben we eerder voor een speler betaald die alleen gepresteerd had bij een subtopper in de Eredivisie en dat werd geen succes. En dan is Twente nog niet eens een subtopper. Tussen de 8 en 10M, meer mag hij niet kosten. Voor een vaste basisspeler van de Copa Libertadores winnaar, bijna gelijk aan niveau Champions League, hebben we maar 5M betaald.

    1. Indojood

      Ik geloof dat Ziyech zelf niet wil, anders was er wel beweging geweest. Als dat niet zo is dan is dat merkwaardig, op zijn minst.

  3. dickst14

    Hij zou zomaar de beslissing kunnen forceren wat wel of geen CL betekent en ook iets met 6 nullen. 12.000.000

    1. BobbyHaarms

      Precies Dickst14. Eigenlijk is het allemaal zo simpel: soms moet je wel eens investeren om daarna de volle winst te pakken. Moeten die zakkenvullers bij Ajax toch ook wel begrijpen lijkt me..

      1. Geroldkohlen

        nou idd bobby, hopen op wat actie van overmars. en dat balotelli toch eerder tekent, als het waar is wat ze zeggen tenminste!

        1. BobbyHaarms

          Het zou een stunt wezen zeg! Kunnen we wel gebruiken zo’n opkikker Gerold, op transfergebied zitten we al een paar jaar in de hoek waar de klappen vallen. En waardoor ons niveau echt jaar op jaar achteruit holt.

  4. dickst14

    Ik geloof dat de constructie ook niet helemaal klopt. Overmars krijgt bonussen als Ajax winst draait. Dus is het voor hem beter om te verkopen dan te kopen. Ja wie verzint zoiets?

    1. Indojood

      Deze constructie van bonussen bestaat al sinds we naar die klotebeurs zijn gegaan. Dus het klopt al 18 (!) jaar niet, dickst14.

Comments are closed.