A-junior Kaj Sierhuis tekent contract tot 2019

0805kaj_sierhuis

Ajax heeft Kaj Sierhuis gecontracteerd, zo meldt de club via de officiële website. De A-junior speelt sinds 2009 in de jeugdopleiding van Ajax. Hij tekende een contract dat met terugwerkende kracht op 1 juli 2016 ingaat en een looptijd heeft van drie jaar, tot en met 30 juni 2019. Het betreft het eerste contract voor de Nederlandse spits.

Marc Overmars geeft tegenover Ajax TV een toelichting: ,,Kaj heeft zichzelf bewezen door vorig jaar een goed seizoen te draaien. Hij is een echte spits en maakt veel doelpunten. Dat is zijn kwaliteit.”

Sierhuis zelf zegt blij te zijn: ,,Na zeven seizoenen in de jeugdopleiding van Ajax is het hartstikke mooi om vandaag mijn eerste contract bij deze mooie en grote club te tekenen. Het is voor mij een teken van vertrouwen en daar heb ik ook hard voor gewerkt.’’

Bron: Ajax.nl

Related posts

35 Comments

  1. BobbyHaarms

    Gefeliciteerd met je contract vriend, over een paar jaar mag je Balotelli opvolgen ?

    1. marcussboss

      Hahaha jaa laten we het hopen! ik verwacht veel van deze jongen en hoor ook niets dan goeds?ben erg benieuwd

      1. De seijs

        Dit schijnt echt een hele goeie te zijn. Hoop dat hij op de zelfde manier Door groeit zoals de afgelopen 2 jaar. Dan moet het echt een kanjer worden.

        1. BobbyHaarms

          Het zou ook wel weer eens tijd worden. De laatste zelfopgeleide spits van betekenis bij Ajax was Kluivert. Beste poos terug dus..

          1. Litmanen

            Fijn dat we er weer een junior bij hebben onder contract. Na een drrdehands Duitser zijn we al met al lekker aan het opschieten.
            Maar ja, wel 140.000.000 euro op de bank……

    2. De Ajacied

      Mooi voor Kaj, hij heeft het ook dik en dik verdiend,
      Dikke pluim hoor Kaj
      Hoop dat Ajax heel zuinig is op deze groei brilliant
      ❌❌❌

      1. woody79

        nog even wachten op kleine jood. hij wil nog niet komen. hij wacht eerst sparta ff af ?

    1. HURBIE

      Dat liegt er niet om
      Dan moet het toch echt een keer gebeuren een spits uit eigen jeugd
      Maar als hij aan het eerste toe is zal hij alweer weg gekaapt zijn

  2. beni

    We verwachten van iedereen wat en die gaat er wel komen ik word daar een beetje moe van. Voorlopig spelen we bagger voetbal al 4 jaar lang en ben bang dat de 5de erbij komt. Ze kunnen ook scouten bij de Ikea ballen bak.

    1. Indojood

      Dit is gewoon een stukje beleid wat wel goed is (in de geest van Johan) dus daarvoor mag een compliment worden gegeven.

      1. Litmanen

        Dat bedoel ik nou. Waren Kieft, vBasten, Bosman, Kluivert etc ook allemaal dankzij het door Cruijff aanbevolen beleid zo goed? Of had Ajax al heel veel jaren de beste jeugdopleiding van Nederland?
        Niks op tegen om op elke topic met Cruijff te komen Indojood, maar afgelopen woensdagavond heb ik dat een beetje gemist. Gevoetbald in de geest van Cruijff. Je kan ook overdrijven hoor!

  3. -buitenkantje rechts-

    Schijnt dat Ajax bij de KNVB heeft aangevraagd geen avondwedstrijden meer te spelen.. De helft van de selectie mag van hun ouders namelijk niet zo laat opblijven.. :-))

      1. -buitenkantje rechts-

        Ach ja.. Indojood.. Waar hebben we het tegenwoordig over.. De gem leeftijd vd Ajaxselectie zit op 21/22 jaar! Is toch niet normaal?? We kunnen geen speler vasthouden en blijven maar tieners contracteren.. Dolberg hoeft zich nog niet eens te scheren!.. Dit moet echt anders hoor! Beetje gezonde mix tussen ervaring en jeugdig talent. In iedere linie een ervaren kracht.. En dan bedoel ik niet Westermann.. 🙂

        1. Indojood

          Dat is wel zo maar dit is een speler voor de A1 volgend seizoen. Er staat niet dat ie bij de selectie komt dus dat argument klopt niet.

Comments are closed.