Casierra tekent vijfjarig contract

0613mateo_casierra

Mateo Casierra is officieel Ajacied. De Colombiaanse aanvaller (19), overgekomen van Deportivo Cali, tekende vrijdag een vijfjarig contract in het bijzijn van Marc Overmars en Edwin van der Sar. ‘Ik ben erg blij om hier te zijn.  Ik ken veel grote namen uit het verleden: Johan Cruijff, Marco van Basten en Luis Suarez. Ajax heeft een prachtige historie. Fantastisch dat ik het Ajax-shirt mag gaan dragen. Dit is een droom die uitkomt’. Na een rondleiding door de Amsterdam Arena vertrok Casierra weer richting Colombia om zijn werkvergunning te gaan regelen. De verwachting is dat de speler op 3 juli voor het trainingskamp in Oostenrijk aansluit bij de selectie.

Bron: Ajax.nl

Related posts

62 Comments

      1. HURBIE

        Heb nooit van je gehoord voor die tijd ,maar hoop dat Marc Overmars bu eindelijk een aanwinst voor AJAX heeft gehaald
        VEEL SUCCES MET VEEL DOELPUNTEN

    1. Ajax nr 1

      We zullen nog wel iets meer binnen moeten hengelen anders heb ik er een zwaar hoofd in

      1. BobbyHaarms

        Inderdaad, al jarenlang worden we door nietszeggende clubjes uit Verweggistan weggevaagd. Die kanonnen heb ik nog niet waar kunnen nemen en de klok van de voorrondes CL tikt verder en verder..

  1. toonvs

    Daar gaan we weer geen ervaring. Ajax is een club die alleen maar geld wil verdienen en om het voetbal geen reet meer geeft. Als de bankrekening maar vol staat. Koop nu eens ervaring dan alleen maar jeugd spelers en nog niet eens weet of hij niveau aan kan.

    1. BobbyHaarms

      Welkom Casierra! Zo, en dan nu alles inzetten op die beloofde kanonnen…

    2. vak411

      Dat gejank.. Hij is niet de vervanger van Milik.. Milik kende ook niemand vorig jaar en nu….? Geen kans en nu al afgemaakt.. Ben. Benieuwd naar hem.. Bosch zoekt naar fysieke spelers in aanvulling van de snelle kleine jongens die er al zijn… Fysiek is toch wat we willen. Ik snap jullie gezeik niet zo! Wie heeft hem
      Meer dan 3 keer zien spelen met jullie vooroordelen?

      1. Geroldkohlen

        vak411 dat komt omdat we met jonge jongens gefaald hebben de afgelopen jaren in Europa! en deze jongen kan misschien heel goed voetballen hoor, maar ook ik zie liever jongens als ziyech en Hunter komen, een jonge3 van 19 kan de kar niet trekken en daar kunnen en mogen we niet van verwachten dat hij 50 wedstrijden kan spelen, en hij moet zich acclimatiseren in ons land stad en club ook dat kost tijd, voor de toekomst zal het waarschijnlijk hopelijk een topper worden.

    1. ajaxhoger

      Hoi Indojood , mijn dochter is gezakt als een kei voor twee vakken , is die van jouw geslaagd .

        1. ajaxhoger

          Nee , voor economie wel , maar voor wiskunde en scheikunde niet , nu een jaar vavo , en speciale school waar je alleen voor die vakken gaat , ze deed ook vwo-gem
          Ik heb in die boeken zitten kijken , en ik snap er ook niks van hahahahahahha

  2. Gert Ajax

    Welkom bij de mooiste club ter wereld.
    Met inderdaad een prachtige geschiedenis.
    Help jij Ajax mee aan nieuw suc6 ik hoop het?

  3. SPHAFCA

    En nu Messi halen! Je mag geld uitgeven wat je niet hebt want Twente blijft erin

  4. Iamsterdam2015

    Dat hij jong en onervaren is hoeft per definitie niets te zeggen. Als hij maar talent vol is. Ik bedoel laten we eerlijk zijn, wie had er ooit gehoord van litmanen, kanu, George of ene petterson???? We weten wat deze helden ons hebben gebracht…..

  5. KBouter

    Klopt, maar Stefan Petterson kwam van Gotenborg, en was al 25 toen hij bij Ajax kwam, dat is iets anders dan een talenten van 19…die voor het eerst als tiener nog ver van huis is.

    1. Iamsterdam2015

      Ook dat klopt…. Ach weet je we gaan het zien!! Als hij maar goals voor ons maakt.

      1. Velibor

        Ja lach me dood als ie een klik krijgt met zivko samen haha goal goal goal! Zo en dan Milik gister tegen duitsland die maait me toch over de bal bij een superkans,ja zo krijgen die van leverkusen wel gelijk natuurlijk!

  6. ajaxhoger

    Is hij gehaald voor jong ajax , daar worden we dan weer veel wijzer van , waar blijven de kanonnen , ik ben bang dat we die geen een gaan zien , en dat het weer belabberd voetbal word volgend seizoen , wat ik niet hoop natuurlijk .

  7. vak411

    Dat gejank.. Hij is niet de vervanger van Milik.. Milik kende ook niemand vorig jaar en nu….? Geen kans en nu al afgemaakt.. Ben. Benieuwd naar hem.. Bosch zoekt naar fysieke spelers in aanvulling van de snelle kleine jongens die er al zijn… Fysiek is toch wat we willen. Ik snap jullie gezeik niet zo! Wie heeft hem
    Meer dan 3 keer zien spelen met jullie vooroordelen?

  8. Iceman

    Welkom bij ons aller Ajax heel veel succes hopelijk gaat hij veel doelpunten maken en dat hij niet wordt verbrand door het Amsterdams publiek na het missen van een kans want het publiek maakt een speler en breek ook een speler. Geef deze jongen de tijd want ik denk dat hij het best kan maken bij Ajax.

  9. toonvs

    Tijd zal het leren jongen ik hoop dat ik er naast zit. Dan zal ik het als eerste toegeven. Maar er hebben er al zoveel een kans gehad.

    1. BobbyHaarms

      Zag het staan ja. 6 Miljoen moet ie kosten, het lijkt ineens wel Sinterklaas bij Ajax ?

      1. ajaxhoger

        Niets is minder waar , overmars moet wel goedkeuring krijgen van de RVC waar hij op ,wacht , dus nul komma nul aankopen verder, zeker geen toppers , misschien tobbers .
        Ik kan er zo kwaad over worden , de centeneukers , geld zat , en dan nog zo pinnig doen als het spelers wil kopen , het zijn onbekende , maar dat was maxwell modo en zlatan ook .
        Ik heb er een rare kijk op ik denk dat we weer niet beter zijn geworden aan het begin van het seizoen , stront ziek word ik ervan .

  10. paulvos

    Eindelijk wordt er nu eens niet bespaart, geld hoort ook op het veld en niet alleen maar op de bank.

  11. hackitjacki

    Als ik de beelden op youtube zo zie is dit toch een mooi talent. Snel, heeft een actie, prima afronding, kan koppen en heeft redelijke lengte. Hoe balvast hij is vraag ik mij alleen af, dat is uit de beelden niet helemaal duidelijk. Iig interessante speler! Denk een goede aankoop! Ik hoop op meer aankopen komende weken!! En duidelijkheid van en over Milik zou fijn zijn!

Comments are closed.