Milik vergeet te scoren tegen Duitsland

arek_milik

Het is geen geheim dat Ajax bereid is om Arek Milik komende zomer te verkopen en een goed EK voor de Pool kunnen die kansen alleen maar vergroten. Toch liet Milik donderdagavond de uitgelezen kans liggen om Duitsland pijn te doen en volgens De Telegraaf doet dat zijn marktpositie geen goed.

Met de aankoop van Mateo Casierra heeft Ajax al een signaal afgegeven richting Milik en met een eventuele komst van Klaas Jan Huntelaar lijkt Milik voorbestemd om verkocht te worden. Toch liet Milik in het duel tegen Duitsland zien dat hij (nog) niet de killer is die wedstrijden op het EK beslist voor zijn land Polen. In De Telegraaf zet men vraagtekens bij de poging van Milik hoe hij een voorzet van Kamil Grosicki probeerde binnen te koppen. Dat de Ajax-spits in het verdere verloop van de wedstrijd vele kansen liet liggen zijn wellicht wel de vraagtekens die Ajax heeft met Milik. De Telegraaf wijst erop dat ‘cashen’ lucratiever wordt als Milik nog wat doelpunten meepikt in Frankrijk.

Bron: De Telegraaf

Related posts

57 Comments

    1. De seijs

      Ja voetballen tegen de beste dat is andere koek. De competentie is hier wel een paar stapjes minder . Dat is nu zeker te zien. Hij moet naar de beste competenties om sneller en beter te worden.

    2. Ajax nr 1

      Hij zal het zeker niet vergeten zijn en ja het hadden zeker goals moeten zijn. Maar ik vind Milik niet scherp genoeg en hij Is vrij onrustig aan de bal. Voor Ajax een prima spits maar je wordt er geen Europees kampioen mee. Het Is geen kaliber Lewandowski

      1. Litmanen

        Duidelijk te zien dat hij eenbenig is. Zijn grootste kans had hij met rechts moeten nemen, maar ja, dan moet je wel een rechterbeen hebben.
        Milik is een gemankeerde spits, zelfs niet goed genoeg voor Ajax en dat hebben ze daar inmiddels wel door.

        1. HURBIE

          Hij had zijn marktwaarde aardig kunnen opschroeven maar da belangstelling is nu een stuk afgenomen

    3. War

      Vroeger viel een Ajacied in zijn nationale team op door zijn goede spel, het waren de uitblinkers, nu vallen ze nog steeds op, helaas door hun zeer slechte spel, het zijn vaak de zwakste schakels, Milik is echt dramatisch, maar niets slechter dan in de Ned. Competitie, alleen bij ons valt het niet op, maar in Frankrijk des te meer, kijk naar Sigthorson, ook een drama.
      Wordt wakker Technisch hart. ,!!!!

  1. -buitenkantje rechts-

    Los daarvan waren het 2 blunders van formaat waarvan zeker 1 goal had moeten vallen.. Kan de beste overkomen natuurlijk.. Maar hij heeft wel wat recht te zetten.

    1. HURBIE

      Hij loopt zo statig stijf houterig net of al zijn scharnieren vast zitten en een bezemsteel in zijn rug vastzit

  2. ajaxpers

    Hij is goed en dit overkomt iedere topspits. Onbegrijpelijk dat we hem willen laten gaan. Wat je ervoor terug krijgt is een afgeschreven international en een jonkie terwijl hij op dit niveau al mee kan.

    1. Litmanen

      Huntelaar is afgeschreven door Danny Blind. Dat zegt genoeg.
      Misschien dat Hans van Breukelen weer in Oranje komt?
      Zou mij niet verbazen….

  3. paulvos

    Helaas vind ik hem ook nogal aan de trage kant, jammer genoeg. Met wat meer snelheid zou hij best ’n topspits kunnen worden, hij heeft tenslotte zijn leeftijd ook nog eens mee, net 22.

    1. BobbyHaarms

      Tsja, een Ajaxsupporter is vandaag de dag al snel tevreden wat de spitspositie betreft. Hij is absoluut belangrijk geweest met zijn goals afgelopen seizoen maar internationaal gezien gewoon geen hoogvlieger. De lat moet (veel) hoger bij Ajax en daar hangen nou eenmaal consequenties aan vast, of je nou spits, middenvelder of verdediger bent. Ook het TH moet geschrokken zijn van het algehele niveau en zal toch ook beseffen dat je het met deze groep internationaal niet redt. Ziyech en Huntelaar zijn spelers met extra klasse EN ervaring om er maar twee te noemen. En zorg dat je Schöne binnenhoudt: Ervaring, en een kei op het middenveld.

      1. 11Younes11

        Helemaal met je eens, Bobby. Dit zou bijvoorbeeld een elftal kunnen zijn waar je mee aan kan komen…

        –Younes—Huntelaar—Ziyech–
        —————-Schone—————
        ——–Gudelj——–Klaassen—–
        —————————————–
        -Dijks-Riedewald-Veltman-Tete-
        ————–Cillessen—————

      2. 11Younes11

        En dan heb je een zeer sterke bank met jongens als Bazoer, vdBeek, El Ghazi en onze nieuwe man Casierra…

  4. Iamsterdam2015

    Ik vind hem ontzettend traag. Niet alleen zijn balbehandeling maar ook qua sprint. Hier in Nederland komt hij er redelijk mee weg maar Europees gezien ben ik bang dat hij te kort komt. Lewandowski is ook niet de snelste maar heeft veel meer kwaliteit. Vergelijking gaat mak ik weet het maar toch….

  5. Niels1983

    Als hij ze allebei gemaakt had was hij weer een paar miljoen meer waard ?

  6. Ajax1958

    Milic komt tekort voor Ajax en Europese top, (zoals meerdere spelers van Ajax) . Van de 2 vrije kansen had er zeker 1 in gemoeten en een echte killer had ze alle 2 gemaakt. Imo is de norm voor Ajax waardige spelers behoorlijk gezakt. Ik denk dat van de huidige selectie, er misschien 4 of 5 zouden spelen in de selectie van 15-20 jaar geleden. Daarom kunnen we het ook niet meer bijbenen in Europa, sterker, we zijn geeneens subtop meer. Resume, de norm moet omhoog en ja, dan zal je de knip eens moeten trekken, want anders gaat het niet meer lukken om een rol van betekenis te spelen.

  7. Ajax nr 1

    Ik hoor net dat twente de rechtzaak heeft gewonnen en dat ze in de eredivisie mogen blijven.

    1. Velibor

      Ja niet te geloven miljoenen achterover gedrukt en komen eraf met een boete van wel jaja180.000,00 euro haha die kuttukkers lachen zich toch kapot en zon klein clubje als de graafschap naaien ze weer een oor aan! Schande !

      1. BobbyHaarms

        En wordt met het jaar zwakker. Cruijff waarschuwde er al jaren voor en wederom krijgt hij postuum gelijk.

          1. BobbyHaarms

            Dat kan en mag ook zeker niet de bedoeling zijn. Degenen die dit hebben veroorzaakt bij Twente moeten ze natuurlijk keihard aanpakken dat lijkt me logisch.

  8. Indojood

    Schöne moet op 6 zoals Busquets dat bij Barça doet. Punt naar achteren. Nu is er een te groot gat tussen Schöne en Riedewald-Veltman. Gevolg: tikkie breed achterin en dan een lange bal. Dit is FdB ten voeten uit waar we juist vanaf willen. Verder zou ik Ziyech een rol a la Iniesta geven en laten Gudelj, Klaassen maar uit

    1. Indojood

      vechten met Bazoer wie uiteindelijk het werkpaard (Rakitic) mag worden. Op rechts zou ik gewoon met Muric beginnen. Ik heb Spanje vandaag weer zien spelen en ik hoop dat Bosz een zelfde invulling geeft aan Ajax. Bedoeld voor 11Younes11.

Comments are closed.