Wembley eert dinsdag Johan Cruijff

0324cruijff_ajax1

Aanstaande dinsdag speelt het Nederlands Elftal een oefeninterland tegen Engeland op Wembley en ook daar zal Johan Cruijff worden herdacht. In de veertiende minuut zullen de 80.000 toeschouwers een minuut applaudiseren voor de afgelopen donderdag op 68-jarige leeftijd overleden Cruijff. Tevens zal op de grote schermen in het stadion een foto van Cruijff verschijnen en speelt het nationale team van Engeland met zwarte rouwbanden. Ook is er voor de wedstrijd aandacht voor de recente aanslagen in Brussel en zal er een minuut stilte in acht worden genomen.

Bron: Voetbalzone

Related posts

22 Comments

 1. Joep

  Zal weer een kippenvel moment worden as dinsdag. Wel fantastisch dat de gehele wereld iets doet ter nagedachtenis aan Johan.

  1. BobbyHaarms

   Dit geeft nog maar eens aan hoe groot onze Johan was. Hoop dat die minuut nu voor het gevoel wat langer duurt dan afgelopen vrijdag.

  2. De seijs

   Die Engelse zijn echt helemaal tof voor voetbal legendes. Ook daar krijgt onze Johan een eere ovatie om kippenvel van te krijgen. Ik ga zeker kijken.

  3. slm020

   Ik hoop dat de Engelse supporters het lied You Will never alone gaan zingen echt alleen de Engelse supporters kunnen dat het mooist !! Dat lijkt me echt om kippenvel te krijgen 😉

 2. Joep

  Wat mij betreft doen wij elke keer bij een tragisch voorval applaudisseren ipv een minuut stille. Die minuut vrijdag vloog om.

   1. Joep

    Je hebt gelijk wat mij betref gaan wij zondag tot minimaal de 14 minuut applaudisseren voor onze Johan

     1. Mokumertje020

      En voor al die slachtoffers van Brussel dan die allemaal veels te vroeg gestorven zijn wat moeten we daar voor doen het is tragisch voor johan zijn familie maar denk eens aan alle families van de slachtoffers van brussel parijs ankara zij verdienen ook steun misschien nog wel meer dan johan

     2. In memory of J.C.

      Helemaal gelijk. Vandaag is daar Lahore weer bijgekomen. Het is amper nieuws omdat het ver van ons bed is maar het is even tragisch als Brussel etc.

 3. ajacied078

  hopen op een mooi you never walk alone dan 🙂 krijg het bij liverpool ook altijd kippenvel ervan

 4. Remco425

  Blijkt eens te meer hoe groot Cruijff was en hoeveel hij betekend heeft voor het mondiale voetbal. Prachtig en emotioneel weer

 5. paulvos

  Zit hier op de bank na het zien van de aangrijpende beelden van de meester op studio sport, met ’n traan en pijn heel veel pijn in mijn hart en ook weer op het journaal, nog steeds onvoorspelbaar ??

 6. Wembley71

  Dit zal voor mij best een emo moment worden,mijn gebruikersnaam verwijst naar het moment waar ons cluppie met Jopie de “eerste” ophaalde en ik als jochie van twaalf met z’n ouwe erbij waren. Als die Engelsen het aanpakken zoals zeggen dat ze het gaan doen mogen wij ons wel achter de oren krabben, In het land van steek de kop niet boven het maaiveld uit. De calvinisten. Het is je gegund Jopie

  r

 7. Ramon1

  Prachtig dat heel de voetbalwereld het erover heeft en er iets mee doet maar ik vraag me af wie is nu de beste Nederlandse levende voetballer?

Comments are closed.