Condoleanceregister voor Johan Cruijff tot en met dinsdag open

0324cruijff1947-2016

Vanwege de gigantische behoefte om het condoleanceregister voor Johan Cruijff te tekenen, is besloten om de ‘Johan Cruijff Arena’ tot en met dinsdag open te houden. De clubsite van Ajax meldt dat de mensen die nog niet getekend hebben dit de komende dagen tussen 12:00 uur en 17:00 uur nog kunnen doen. Om het condoleanceregister te tekenen moet men via ingang Noord B naar binnen.

Related posts

16 Comments

  1. De seijs

   Iedereen kan nu afscheid nemen van de beste grootste voetballer van de wereld. ajax bedankt dat jullie de arena open houden voor onze heldt. Mensen ga het is zo indrukwekkend dit mag je niet missen als voetbal liefhebber. Johan het ga je goed daarboven en hou ons ajax in de gaten.

   1. Litmanen

    Goede beslissing. Ben ik ondanks de drukke dagen toch in de gelegenheid een boodschapje achter te laten. Dank, bestuur en directie.

 1. Indojood

  Goede beslissing. Als je de kans hebt om te gaan, doe het. Ik ben gisteren geweest. Het was voor mij een bijna religieuze ervaring met als middelpunt het altaar en daarachter leek het stadion eindeloos diep en niet op te houden. De foto’s zijn werkelijk waar schitterend. Ik was in het begin kritisch naar Ajax met hoe zij reageerde op de dood van maar ik moet nu zeggen dat ze het prachtig hebben ingevuld.

  1. Remco425

   Mee eens Indojood. Ik raad het ook iedereen aan. Het heeft mij geholpen het te verwerken al heb ik het toch nog steeds niet afgesloten.

   1. Indojood

    Nee, die rouwperiode gaat nog wel even duren…. Echt, het voelt alsof een familielid of goede vriend is heengegaan en we weten allemaal hoeveel pijn dat doet. Afscheid nemen is het moeilijkste wat er is.

    1. Remco425

     Zo voelt het inderdaad. Ik heb hem helaas nooit kunnen ontmoeten, maar hij was ook gewoon 1 van ons.

   2. Litmanen

    Het valt mij op dat sommige mensen geen idee hebben wat dit betekent. Ik heb een schoonfamilie die niets met voetbal heeft. Die mensen begrijpen oprecht ons verdriet niet. Elke keer als ik deze site open lopen de tranen weer over mijn wangen als ik zie welke indruk zijn overlijden op ons allemaal hier maakt.

    1. In memory of J.C.

     Is niet vreemd. Plat gezegd: voetbal is uiteindelijk maar een spelletje, als je niet met het spelletje hebt, heb je ook niets met de spelers. Op schaatsgebied zijn ook grootheden overleden. Heb jij daar een traan over gelaten? Waarschijnlijk niet, anderen weer wel. Heel eerlijk gezegd heb ik zelf ook geen tranen gehad buj Cruijff tot op heden. Ik ben Ajacied in hart en nieren, een Cruijff fan van het eerste en laatste uur, een groot fan van hem in actieve loopbaan als ook daarna. Maar ik bewijs hem straks in Barcelona de laatste eer, misschien dat het daar zal gebeuren, ik weet het niet. Ieder reageert op zijn/haar manier en heeft er wel of niets mee.

  2. Geroldkohlen

   precies indojood het is een emotionele ervaring die ik voor geen goud had willen missen, mensen ga naar het stadion het is een ervaring om nooit te vergeten.

   1. Joep

    Ik ben het daar mee eens het was indrukkend. Mocht je in de gelegenheid zijn, ga naar de ArenA en neem op je eigen manier afscheid van onze allerbeste voetballer.

 2. Joep

  Mooi gebaar van onze club. Las net dat de Engelse hem dinsdag ook groot gaan herdenken. Ik kan het nog steeds niet geloven dat Johan overleden is.

 3. nick-afca95

  Ik ga er zeker heen. Vond het vreselijk dat ik gister niet kon komen. Gelukkig heb ik nu alsnog de kans. Johan, je zit voor altijd in mijn hart!

  1. BobbyHaarms

   Zeer terecht, bedankt Ajax. Vond het zowiezo al een aanfluiting dat het register maar 6 uurtjes open was voor ons. Zolang we geen echte vaste plek hebben om Johan te eren zou Ajax ons de gelegenheid moeten geven om ons verdriet op deze manier te kunnen uiten. En dat kunnen we nu, en daarvoor alle lof.

Comments are closed.