Cillessen breekt neus en verlaat trainingskamp Oranje

1004ajax-psv_cillessen

De spelers van het Nederlands Elftal trainen met de paasdagen gewoon door maar dat is voor Jasper Cillessen vandaag niet goed afgelopen. Cillessen kwam tijdens een duel hard in aanraking met Klaas Jan Huntelaar en schreeuwde het daarna uit van de pijn. De doelman hoefde niet per brancard van het veld maar kon de training niet voortzetten. Uit verder onderzoek is nu gebleken dat Cillessen zijn neus heeft gebroken waardoor hij dinsdag ook niet in actie zal komen voor Oranje. Of de resterende wedstrijden van Ajax ook in gevaar komen zal later deze week blijken

Bron: Twitter

Related posts

50 Comments

  1. Joep

    En gelijk weer de harde realiteit, dit is balen zeg en hopelijk wat het mee en kan hij as zondag wel keepen.

    1. rickert

      harde realiteit is dat je kampioenschap in gevaar wordt gebracht doordat er nutteloze oefeninterlands moeten worden gespeeld.

      1. In memory of J.C.

        Interlands zijn nooit nutteloos maar broodnodig voor het opdoen van internationale ervaring.

        1. Jari1995

          in dit geval is het heel zinloos. En met Blind aan het roer zal het verder toch nooit iets worden.

          1. paulvos

            Nou dat is weer lekker dan , Ajacieden schei er toch eens mee uit met dat nutteloze ned elftal.

          2. dickst14

            inderdaad met Blind als coach wordt het helemaal niets. Als je tegen Ijsland moet winnen en je speelt met Martins Indi als verdediger die zo snel is als….met 50 meter in je rug. Pfff. En als ie dan rood krijgt en je haalt dan je spits Huntelaar eruit terwijl je nog steeds moet winnen en Ijsland met 1 spits speelt, dan begrijp je er niet weinig van maar helemaal niks. Ongelofelijk Blind staat haaks op Cruijjf. Nog bedankt Oostveen.

          3. Litmanen

            Helemaal eens, die ervaring doen ze maar op in Europa volgend seizoen.
            Nu Cillesen en Klaassen al geblesseerd, hoop dat Veltman op de bank zit.

    2. De seijs

      Op elke training kan iets gebeuren. Dus bij het Nederlands elftal ook. Het is baale maar Jasper is een harde en die speelt wel mee tegen Pec Zwolle. En gaat vol voor het kampioenschap. Hij is onze rots in de branding. Een echte ajacied dus.

  2. San Marco

    Nou lekker weer dan de ene tegenslag na de andere…
    De ene is nog niet fit of de andere valt alweer uit!
    Hopelijk valt het mee!!

  3. antonajax

    Fuck man das niet best. Lekker rust houden, je hoeft niet bang voor je plek te zijn want Zoet kan nog niet in je schaduw staan maat!

  4. Amoebe

    Kom op mensen….we hebben een degelijke reserve keeper.

    We hebben een redelijk programma….als de spitsen gewoon hun werk doen en het hele elftal de boel afjaagt heeft de tegenstander geen schijn van kans en worden we gewoon kampioen!

  5. -buitenkantje rechts-

    Hersteltijd van een gebroken neus is ongeveer 6 wk.. Dat zou betekenen einde seizoen voor Jasper.. Flinke domper. Misschien dat hij kan spelen na een aantal weken met een bescherming opzien gezicht..

      1. FdB=Ajax

        Chivu brak ook een keer zijn neus bij Ajax en speelde de wedstrijd gewoon uit haha

  6. Geroldkohlen

    kom op jasper uit rusten deze week, recht zetten je neus en masker op! er zijn toch genoeg spelers die spelen met een gebroken neus??

    1. Jari1995

      Klopt. Is uitgevallen met lichte knie klachten.
      Laat Blind het lekker uitzoeken, kies voortaan maar gewoon een kakkerlak ofzo. Deze jongens willen we graag in zeer goede staat terug bij Ajax zien.

  7. Charka53

    Kom op mannen het is vervelend voor Jasper met een masker kan hij wel voetballen hoor je ziet er zo veel en als zijn collega’s zorgen dat ze op de helft van de tegenstander spelen krijgt hij geen bal .

  8. afcadeluxe

    nou dan doen we het met diederik boer,die zit er toch niet om de bank warm te houden?beterschap jappie!

  9. Velibor

    Gewoon een masker op en vooruit met de geit! Gewoon voetballen en zoals Johan altijd zei: zolang je meer goals maakt dan je tegenstander win je altijd!

  10. De seijs

    OefenInterlands zijn nooit zinloos. Spelers worden er echt beter van. (internationaale ervaring ).En Blind of een andere Bondscoach maakt helemaal niets uit met deze lichting. alleen Robben is goed genoeg om het oranjeshirt te dragen.oja een trainer zou een zekerheidje zijn en dat is Louis van Gaal.Dat heeft hij de laatste keer wel bewezen. Met een B keuze.Toen was het ook droefig met die selectie.

  11. In memory of J.C.

    In dit geval helemaal eens met het eerste deel van je reactie 🙂 van Gaal had, met het nodige geluk, resultaat, dat klopt maar het voetbal bleef slecht en on-Nederlands.

    1. Velibor

      Als begin jaren 80, ook 6 jaar nergens voor gekwalificeerd en in 88 gelijk Europees kampioen !?

    2. De seijs

      Dat klopt ook maar dat kwam zoals ik zei Door de mindere voetballers die hij tot zijn beschikking had.Of op retour waren.

  12. ajacied078

    ach met of zonder jasper moeten we gewoon kunnen winnen van zwolle! als de rest hun best doet dan hebben boer of onana weinig te doen in dat doel

  13. vak411

    Van ginkel opgeroepen voor Davy.. Prima, is dat kneusje ook oververmoeid tegen AZ.. We hebben gezien hoe goed ze 2 potjes in de week kunnen spelen daar in Eindhoven hahaha..

  14. bloedgroep AFCA

    Beterschap Jasper…wel jammer voor hem speelt een goed seizoen voor Ajax…en dan voor spek bonen je seizoen eventueel voortijdig moeten stoppen is zuur

  15. Ramon1

    Balen en na 3 goals tegen gaan die psvers weer Roepen dat zoet beter is nou cillessen dan krul dan vermeer en dan de rest dat is de volgorde is toch logisch?

  16. BobbyHaarms

    Met of zonder Jasper, wij hebben de minst gepasseerde verdediging van de eredivisie dusss..

  17. Sazzz

    wat een ontzettende lompe actie van Huntelaar. In een wedstrijd is dit minstens geel! En hij doet het dan ff op een training! Hij probeert hem niet eens te ontwijken..

    1. In memory of J.C.

      Hij probeerde wel te springen. Ook op trainingen wordt er scherp gespeeld. Kwestie van pure pech.

Comments are closed.