Ajax Vrouwen spelen gelijk maar lopen toch punt uit

0130ajaxvrouwen-ado1

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond goede zaken gedaan in de competitie. Het team van Ed Engelkes speelde zelf gelijk (0-0) op bezoek bij de psv vrouwen maar kregen na afloop goed nieuws. Fc Twente Vrouwen, de nummer twee op de ranglijst, verloor de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle waardoor de Ajax Vrouwen een punt uitlopen op de tukkers en nu een voorsprong van vijf punten hebben in de strijd om de landstitel. Voorafgaand aan de wedstrijd was er een indrukwekkende minuut stilte voor de overleden Johan Cruijff.

Opstelling Ajax: Sarasola, Vd Most, Koster, Zeeman, Kaagman, Middag, Oudemast, Van Lunteren, Bakker, Vd Bighelaar, Pieëte

Related posts

10 Comments

 1. Remco425

  Toch weer goed gedaan van de dames! Nu 5 punten voor op zowel psv als twente met nog maar 6 wedstrijden te gaan. En Anouk heeft haar rentree gemaakt!

  1. BobbyHaarms

   Voor ons dus nog leuker om naar te kijken Remco, met Anouk! 🙂 Nu maar hopen dat de mannen volgende week dit voorbeeld volgen en dan ook 5 punten los komen van psv. Die landstitel moet nu echt koste wat kost binnen gesleept worden, voor Johan..

   1. De Ajacied

    Heel goed dames, ben trots op jullie ❌❌❌
    Hoop dat jullie, Ajax 1 en A1 en héél véél jeugd elftallen ook kampioen worden,
    En deze titels opdragen aan onze held Johan Cruyff #14
    ❌❌❌

   2. Remco425

    Tuurlijk leuker om naar te kijken haha, maar ik bedoelde vooral extra kwaliteit 😉

  2. De seijs

   klasse dames op naar het kampioenschap. Ook voor Johan.Ik denk dat hij dat prachtig zou vinden.De mannen en vrouwen kampioen.

Comments are closed.