Milik: ‘Wilde iedereen bewijzen dat ik wel kon scoren én goed spelen in topduels’

0320psv-ajax_milik1

Arek Milik bezorgde Ajax tegen psv afgelopen zondag al na 72 seconden een voorsprong. “Het maakt me heel gelukkig”, aldus de spits tegenover De Telegraaf over zijn aandeel in de winst in Eindhoven. “Sommige mensen dachten dat ik in topwedstrijden niet kon scoren.. Het was voor mij een belangrijk doelpunt, omdat ik iedereen wilde bewijzen dat ik wel kon scoren én goed kon spelen in topduels. Ik las de berichten op Twitter en Facebook niet, maar begreep van anderen wel dat er veel kritiek op me was. Hopelijk is dat nu wat minder.”

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

    1. De seijs

      Milik is gewoon op dit moment de beste die ajax kan wensen. Ga zo Door kanjer jij bent de beste.

      1. rickert

        Je hebt je zeker bewezen kerel! Nu lekker door ontwikkelen en dat vertrouwen vasthouden.

    2. Remco425

      Ik ook jood84, ik heb altijd geloof in hem gehad, altijd gezegd dat hij nog jong is en gewoon een lange serie wedstrijden het vertrouwen moest krijgen. Ik heb de discussie over het aantrekken van een nieuwe spits ook nooit begrepen. En nu weer over Haller. 8M voor een reserve spits, hoe dom kan je zijn?

      1. De Ajacied

        Net al Zlatan, hoop op kopy van Zlatan
        Zou heel mooi zijn ⚽️⚽️⚽️

        1. Remco425

          Precies, die bleef ik toen ook steunen als 1 van de weinigen. Ik vind sowieso dat spelers de tijd moeten krijgen en niet meteen bij 1 slechte wedstrijd afgekraakt horen te worden. Zeker jonge spelers die in een nieuwe omgeving bij een nieuwe club terecht komen moeten gewoon een behoorlijke tijd kunnen wennen.

          1. FdB=Ajax

            Same here, Remco… In dit land is iedereen heel goed in het afkraken en kapotmaken van talent. Bij Zlatan kon je al gelijk zien (ook toen hij nog slecht speelde in zijn eerste seizoen) dat hij geweldig kon voetballen. Dus ik zou zeggen tegen alle haters, kijk ff naar die linker van Milik en steun die jongen. Dan kan het een hele grote worden.

  1. San Marco

    Ik heb altijd vertrouwen in je gehad, de ene is nu eenmaal sneller in zijn ontwikkeling dan de ander. Vroeg of laat een goeie spits komt eraan!!

    1. BobbyHaarms

      Zo hoort het! De enige manier om kritiek te laten verstommen is je voeten te laten spreken. Dit willen we graag wekelijks horen, in ieder geval te beginnen met de komende 6 wedstrijden 🙂

  2. Respect

    Milik blijft in mijn ogen een spits die te vaak de verkeerde positie kiest en af en toe goed staat. Een goed spits had inmiddels op 25 plus gestaan.

    1. Remco425

      Met het aantal wedstrijden/minuten dat hij heeft gespeeld? Dan zou hij als hij alles zou spelen op 35 moeten uitkomen. Is niet echt reeel meer, al kwam dat in de historie sowieso niet veel voor. Dan was Kluivert dus ook een middelmatige spits om maar een voorbeeld te noemen. In jouw optiek.

      1. Joep

        Ik vind Haller niet beter als Milik. Haller scoort makkelijk uit een strafschop. Voetballend is hij niet verder dan Milik. Mocht hij komen dan duurt het zeker een jaar voordat hij gewend is aan ons systeem

        1. woody79

          is hij ook niet. zelfde type. zie liever die gast van manU komen. koop die rashford. das een ander type speler. van Gaal gaat toch plaatsmaken voor the One (eikel) en die stelt hem waarschijnlijk niet op

  3. paulvos

    Ik heb altijd vertrouwen in hem gehad, vond het vreemd dat Frank hem passeerde, maar daar is hij alleen maar sterker uit gekomen, gelukkig voor hem. Je bent ’n Kanjer.

  4. -buitenkantje rechts-

    Spits zijn bij Ajax is niet eenvoudig.. Je wordt natuurlijk afgerekend op je doelpunten.. Maar daarbij moeten je doelpunten ook nog eens oogstrelend zijn.. Je moet ook mee kunnen voetballen.. Mannetjes kunnen passeren.. Aanspeelpunt zijn..Zelf kansen kunnen creëeren.. Liefst tweebenig zijn.
    Mililk kan scoren..
    Alle andere punten mist hij in meer of mindere mate. Dat betekent dat wanneer hij niet scoort onmiddellijk de kritiek aanzwelt. De vraag is of dat terecht is. Misschien zijn de verwachtingen gewoon te hoog en moeten we heel blij zijn me deze effectieve Pool.

    1. Remco425

      Ik denk dat laatste BR. Want hoe komt het toch dat er de laatste 10 jaar maar 1 spits is geslaagd bij ons? Het soort spits die wij willen kost tussen de 80 en 200M

  5. afcadeluxe

    alleen nog een beetje oefenen met zn rechterbeen,als dat lukt is hij echt 1 wereldspits

  6. Iamsterdam2015

    Ik moet eerlijk zeggen dat ik tot de winterstop echt geen hoop had dat het wat zou worden met Milik. Ik ga nu rustig in een hoekje zitten en mijn mond houden……. Ben blij dat je het hebt bewezen kerel!!!!!!

  7. Arnold711

    Net gelezen: ► Auch ein Abgang von Klaas-Jan Huntelaar (32) steht im Raum. Der Chef-Knipser (acht Saisontore) leidet unter der aktuellen Spielweise, wird kaum noch mit Flanken gefüttert und saß zuletzt gegen Gladbach (2:1) sogar 90 Minuten auf der Bank. Der Schalke-Vertrag von Huntelaar läuft noch bis 2017.
    Bei einer bestimmten Anzahl an Einsätzen verlängert er sich zwar automatisch bis 2018. Doch eine geheime Ajax-Klausel ermöglicht ihm die Flucht.
    Nach BILD-Informationen darf Huntelaar demnach im nächsten Jahr auf jeden Fall ablösefrei zu seinem Heimatverein nach Amsterdam wechseln, sollte er nicht mehr auf Schalke bleiben wollen.

Comments are closed.